Скасувати доплату 30 тисяч і повернути її: для чого?

12 серпня 2023, 09:34
Цей хаос, непрофесійність і метання - найбільша загроза нашій перемозі.
Скасувати доплату 30 тисяч і повернути її: для чого?
Доплату 30 тисяч повернули / колаж: Главред, фото: 3-тя окрема штурмова бригада

Військовим повернули 30 тисяч гривень. На думку згадується вульгарний анекдот про двох ковбоїв і "безкоштовно лайна поїсти". Я від самого початку писав, що рішення відміняти цю доплату було неправильним. Але що важливіше, що до цих всіх скандалів з барабанами в укриттях і стадіонах по 200 млн грн, я написав, що кошти на доплати і треба взяти, переглянувши бюджети всіх рівнів.

Але ж ні. Коротко як виглядає управління в нашій країні: 1. Скасувати 30 тисяч грн доплати військовослужбовцям через брак коштів2. З'їла лайна на необгрунтованих тратах на стадіони, серіали, барабани. Вернули доплату 30 тисяч грн

Кожен, звісно, зробить собі висновок про кадрову політику і рівень професійності окремих урядовців. Але, і це просто жесть, рішення не в тому, щоб вернути доплату.

відео дня

Рішення - це військова економіка! Це перегляд всіх бюджетів з фокусом на війну! Це переведення оборонних підприємств на 24/7. Це визначення спеціальних статтей бюджету, спрямованих на отримання переваги на фронті, як наприклад закупівля ударних дронів - і спрямування туди додаткових ресурсів.

Цей хаос, непрофесійність і метання - найбільша загроза нашій перемозі. Підміна системних рішень точковими і безглуздими призводить до того, що ми починаємо програвати на стратегічному рівні.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти