Плівки Медведчука-Порошенка: чому запитань більше, ніж відповідей

9 червня 2021, 20:16оновлено 27 грудня 2021, 18:44
Ті, хто не люблять Порошенка і голосували у другому турі швидше проти нього, а не за Зеленського, згадали про те, чому вони його не люблять.
Медведчук
Віктор Медведчук / Reuters

Четверта серія "плівок Медведчука" - потужна інформаційна бомба. Але її вибухом нікого не зачепило і на ситуацію з симпатіями і антипатіями практично не вплинуло. Зараз поясню чому.

Попри те, що знято все потужно і емоційно, але ядерний електорат Порошенка інформацію взагалі не сприйняв. Вони не вірять в озвучене. Не вірять, бо це говорить Медведчук, а він зло, якому вірити нерозумно. Не вірять, тому що це шматки розмов. Не вірять, тому що подібне просто не вкладається в їх системі координат.

читайте такожУ НАБУ підтвердили справжність скандальних " плівок Медведчука"Ті, хто не люблять з тієї чи іншої причини Порошенка, і голосували в другому турі швидше проти нього, а не за Зеленського, згадали про те, чому вони його не люблять. Хоча вони в жодному разі не планували віддавати голос за нього в перспективі. А цикл сюжетів Бігуса лише освіжив їхню мотивацію не голосувати за Порошенка і підбадьорив виправдану або придуману причину нелюбові до Порошенка. Але він і не мотивував їх голосувати за Зеленського. Всі вони і далі шукатимуть свого кандидата. Як сказав мені один політолог "навіть якщо допустити, що все сказане Медведчуком правда, то це не робить Зеленського кращим за Порошенка".

читайте такожОстанні "плівки Медведчука": журналісти розповіли про роль кума Путіна в обміні полоненимиАле найцікавіше, що не дивилися набагато більше, хоча інформація вкрай "смажена". Мабуть люди вже втомилися від "зливів", скандалів, прослуховувань і вкидів, після яких немає ніяких наслідків. Є ще мала частина глядачів, які подивилися або прослухали "плівки Медведчука" і задалися питаннями:

1. Ким і з якою метою були вкинуті журналістам дані плівки?

2. Чому ці плівки не пройшли експертизу і щодо них немає висновків правоохоронців? (До речі це могло зняти масу питань від усіх сторін)

3. Чи можна вірити всьому, що сказав Медведчук або він роздмухував щоки прибріхуючи, щоб підняти свою значимість в очах Кремля?

4. Чи був проведений монтаж або зачистка плівок до того, як їх передали журналістам?

5. Чи всю інформацію, яку "зливають" журналістам або різним анонімним телеграм-каналам, треба сприймати, як істину в останній інстанції і хто кінцевий бенефіціар подібного "зливу"?

6. Чому після того, як Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що відомство звернулося до СБУ з проханням передати "плівки Медведчука" для того, щоб розглянути можливість їх використання, з боку СБУ немає жодних коментарів? Це не їхні плівки? Тоді чиї?

Але людей задають такі питання практично не чути в гомоні прихильників і противників Порошенка і Зеленського. І це ще більш сумно, ніж все інше.

Так що у мене після перегляду цієї серії більше питань ніж відповідей. І кожен на них дасть відповідь самостійно виходячи зі своїх симпатій і антипатій. Але я вважаю, що для всіх нас було б краще, якщо відповідь дали б профільні українські структури і цим би зняли всі питання. Але я мабуть занадто багато чого хочу в наш дикий час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти