Чому РФ може прощатися з Сибіром, а шопінг у росіян буде тільки на ринку в Ухані

2 березня 2022, 05:50оновлено 30 березня 2022, 16:37
Сі Цзіньпін увесь цей час вів гру з Путіним, примарно натякаючи на підтримку "операції" в Україні, а насправді підштовхував його до прірви.
Росія може попрощатися з Сибіром
Сі Цзіньпін підштовхнув Путіна у прірву / Reuters

Китай зараз подивиться на "велику" російську армію і забере якийсь Сибір. Із залишками ЗС РФ легко впораються пара китайських армійських корпусів, а влаштовувати перестрілки ракетами з ядерною державою ліліпутін не буде.

Ну, може, не зараз, але те, що забере, – 100%. Тим більше, що ці території росіяни віджали у Китаю не так давно за китайськими мірками – в 1858 році.

І, якщо Путіна зараз не зупинять і фізично не усунуть (скажімо, замінивши його на Олексія Навального), щоб припинити "військову операцію" в Україні, то російські економіко-соціальні руїни забере собі Китай, зробивши Росію повним рабом.

відео дня

читайте такожАгонія збанкрутілого фраєр-фюрера: чому безглуздо рятувати Росію

Ресурси просто забере – з тих, що ще не забрав, а решта поглинання буде називатися "відновленням економіки".

Йдеться про поглинання не тільки економічне, а й соціальне. Оперу доведеться співати для китайців, кіно знімати для них же – і дивитися кіно теж китайське, в футбол грати з китайцями, вчитися – в китайських університетах (якщо пощастить). На курорти їздити китайські. Шопінг – на ринок в Ухані. У підпорядкуванні перебувати у китайців.

Очевидно, саме для цього Сі й вів увесь час гру з Путіним, примарно натякаючи на підтримку "операції" в Україні. Просто заманював у яму, підштовхував до прірви, в якій на Росію чекають з розпростертими китайськими обіймами.

Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти