Чому Росія не змириться з поразкою від України

13 травня 2022, 06:26оновлено 13 травня 2022, 10:56
Рашисти ніколи не визнають, що вони хоч у чомусь неправі щодо дутої величі своєї недоімперії. І тим більше не визнають своєї поразки.
Росія, Прапор
Росіянам простіше повірити в нісенітницю, ніж визнати поразку у війні / Reuters

Кремлем, мабуть, відкинутий флер псевдолегітімності, який так обожнював опальний Сурков. Там засумнівалися в імітації "волевиявлення" жителів Херсонської області із заздалегідь написаним результатом, тому що протестна позиція українців відома наперед.

Кремль має намір просто включити окуповані території до складу терміново витягнутої з історичного утиля "Таврійської губернії Росії" на підставі листа місцевих колаборантів. А потім, при наступі ЗСУ, ра**исти в цій, типу, своїй губернії оголосять тотальну мобілізацію…

Вони ж, у паніці і маразмі, власну державність готові принизити, відверто плюючи на свою ж Конституцію.

відео дня

Це те саме, якщо Навальний звернеться з малявою в Білий дім, що треба визнати Покровську колонію №2, в якій він відбуває термін, п'ятдесят першим штатом США. А Штати визнають і різко почнуть ядерне бомбардування Росії через те, що в колонії Навального не дотримуються прав людини так, як прийнято за американськими законами.

Повна дурня, так? Але не для ра**истів! Тому що рашизм претендує бути визнаним рідкісним, хоча і масовим психічним розладом. Практично невиліковним.

Рашисти ніколи не визнають, що вони хоч у чомусь неправі щодо дутої величі своєї недоімперії. І вже тим більше не визнають своєї поразки, нехай навіть Шойгу з Лавровим, ця "пара гнідих, запряжених зорею", підпишуть акт капітуляції.

У недоімперії так і продовжать з придурошним апломбом міркувати, що якби їм дозволили, то вони б взяли Київ за два дні, а Штати спопелили б одним ракетним залпом…

читайте такожРосійська армія волоцюг зганьбилася на весь світ і жадає реваншуТому що тверезий, об'єктивний погляд на дійсність — це крах найважливіших життєвих установок ра**истів — якоїсь вигаданої переваги над світом їхньої країни, а значить, і переваги кожного з її войовничих адептів. Світ має справу з великодержавною компенсацією особистої нікчемності більшості ра**истів — від їх фюрерка з манією величі до солдатні, що краде унітази.

Для них усіх визнати військове фіаско-зруйнувати самих себе. Це варіант ментального самогубства. Тому ра**исти вигадають і повірять в будь-яку нісенітницю - в пряме втручання НАТО, вербування ЦРУ російських воєначальників, таємні підступи рептилоїдів тощо, аби не визнавати поразки від України. Навіть тактичного, не кажучи вже про стратегічне.

Тому для цивілізованого світу Росія - не Третій Рим, а другий Карфаген. І вона має розвалитися на шматки. Безпечні для світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти