Чому російська пропаганда верещить про "припинення підтримки" України

3 жовтня 2023, 19:10
І це не моє припущення, а слова як президента США, так і лідерів сенатської більшості та меншості.
Чому російська пропаганда верещить про 'припинення підтримки' України
Володимир Зеленський в США / Фото: president.gov.ua

Я добре розумію, чому російська пропаганда верещить про "припинення підтримки України Сполученими Штатами", але не розумію, чому цю тезу так активно експлуатують деякі наші медіаперсони.

Політичні гойдалки на тлі шатдауну - цілком нормальне, і не лише для США, явище. Скажімо, ритуальні танці довкола бюджету в Україні ще більш потворні. Але якими б вони не були, на результат це жодним чином не вплине.

І це не моє припущення, а слова як президента США, так і лідерів сенатської більшості та меншості.

відео дня

"Ми за жодних обставин не допустимо, щоб американська підтримка України була перервана", - сказав Байден і я не бачу в цій фразі жодного натяку на неоднозначність.

Зброя буде, гроші будуть, все буде. Головне - не роздовбати один одного на змаганнях з пасіонарності.

Спочатку - Україна, потім - амбіції. Запишіть це, а краще набийте, щоб не забувалося.

Хто такий Сергій Іванов

Іванов Сергій Володимирович (нар. 26 серпня 1976, Зимогір'я) - український телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер. 1998 року закінчив Східноукраїнський університет за спеціальністю "правознавство". У травні 2014 року після окупації Луганська через загрозу життю змушений був переїхати до Києва. Працював журналістом у різних виданнях, писав статті для ЗМІ. З середини травня 2016 року бере участь у ефірах авторського проєкту Романа Скрипіна - skrypin.ua і UMN. На початку вересня 2016 року очолював портал Еспресо TV. З початку жовтня 2016 року по липень 2019 року Іванов разом з Наталею Мосейчук був ведучим ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1. З осені 2019 року веде авторську програму "Антиподи". Ефіри виходять на телеканалі Ісландія та YouTube-каналі ISLAND TV.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти