Чому Україна може стати фінансовим хабом Китаю

19 березня 2022, 14:42
Головне завдання української дипломатії - переконати Китай, що Україна бореться проти спадкоємців тих варварів-завойовників, від яких Китай зводив Велику стіну.
Китай
Китайці сповідують опору на унікальні багатовікові традиції і свою ідентичність / Reuters

Роль Китаю у військовому протистоянні України і Росії вважається якщо не ключовою, то принципово важливою.

США намагається тиснути на Пекін, використовуючи економічні аргументи, щоб він не підтримував Москву. Так, економіка турбує Китай, спору немає. Але Китай-специфічна Країна. І специфічне суспільство.

Китайці сповідують опору на унікальні багатовікові традиції і свою ідентичність. Свою духовність, яка для них, як суспільства, важливіше чисто матеріального.

відео дня

Згадаймо їх базові постулати, відомі нам хоча б за китайськими фільмами. У них звеличується здатність воїна (або війська) за рахунок своєї завзятості, вміння, готовності на самопожертву в ім'я святої мети перемагати значно перевершує ворога.

Але ж це саме те, що демонструє Україна, успішно відбиваючи вторгнення куди сильнішого за ресурсами противника!

читайте також"Молодший партнер" Китаю: як Путіна хочуть знизити до керівника країни-сировинного придаткаІ зараз, коли позиція офіційного Пекіна дуже плавно, але відчутно змінюється, все більше об'єктивної інформації про те, що відбувається в Україні почне просочуватися в інформаційне поле Піднебесної. І там все більше почнуть відчувати саме духовну спільність України і Китаю у відстоюванні своєї ідентичності. А за духовними висновками в Піднебесній неминуче слідують дії.

Так, Китай буде максимально використовувати ситуацію в своїх інтересах. І в цьому сенсі потенційно перспективна ідея, щоб Україна стала фінансовим хабом Китаю на вході в Європу. Тим більше, що Білорусь, активно претендувала на функцію такого хаба, сьогодні повністю пов'язана Кремлем і стала його подільником. З усіма витікаючими санкціями.

Але головне завдання нашої дипломатії - переконати Китай, що Україна бореться саме проти духовних спадкоємців тих монгольських варварів-завойовників, проти яких Китай і зводив свою Велику стіну. І допомога нам-це якраз історична місія Китаю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти