Схоже, кум все-таки відправиться топтати зону

10 жовтня 2021, 19:17оновлено 10 жовтня 2021, 20:16
Медведчук зривав постачання вугілля з ПАР й організовував схеми із закупівлі вугілля у бойовиків тоді, коли вони штурмували донецький аеропорт.
Медведчук
Кум Путіна Віктор Медведчук відправиться топтати зону / УНІАН

Віктору Медведчуку оголосили нову підозру за важкою статтею, що, звичайно, не може не радувати. Крім того, вперше прослушку Медведчука опублікувала СБУ, а це означає, що тепер це вже не просто матеріали з журналістських розслідувань, а підшиті до справи докази.

Схоже, кум все-таки відправиться топтати зону - у всякому разі, я насилу уявляю, як можна провернути назад весь цей фарш.

Нічого особливо нового з опублікованих фрагментів прослушки ми не дізналися. Але укотре виник привід згадати, яка відверта мерзота у нас сидить в парламенті.

Медведчук зриває постачання вугілля з ПАР й організовує схеми із закупівлі вугілля у бойовиків тоді, коли вони штурмують Донецький аеропорт і готуються до захоплення Дебальцеве і Вуглегірська. Якийсь неймовірний цинізм.

Наприкінці ролика можна почути, як радіє Медведчук, що гроші вбивцям українців доїхали. А вбивці своєю чергою радіють, що отримали "з укропів передоплату" без жодних податків і завдяки цим грошам можуть хоч якось забезпечувати свої тили.

Дуже хотілося б, щоб ці переговори Медведчука тепер все ж прокоментували колишні представники влади, які в той момент очолювали країну і чиї прізвища звучать на прослуховуванні - Петро Порошенко, Валерія Гонтарєва, Борис Ложкін. Що вони думають з цього приводу?

читайте такожПлівки Медведчука-Порошенка: чому питань більше, ніж відповідейНу і звичайно окремий привіт всім лохам, які досі вірять, що "Донбас воює з фашизмом". Як бачимо, "антифашисти" не втрачали можливості продати "фашистам" награбованого вугілля. Під крики "Україна скоро замерзне!" відправляли "хунті" вугілля цілими ешелонами.

Ось і відповідь на питання, заради чого "повстали шахтарі і трактористи", і які цілі насправді переслідували. Нічого крім спраги наживи, мародерства і грабежів ними не рухало. А якщо серед них і траплялися ідеалісти, то швидко ставали жертвами "невловних українських диверсантів", яких жодного разу, зрозуміло, ніхто так і не зловив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти