Підкорити Україну за будь-яку ціну: чи наважиться Путін застосувати ядерну зброю

21 квітня 2022, 06:35
У разі капітуляції Росія всю Україну перетворить на суцільну криваву Бучу.
Використовувати на Українських фронтах тактичну ядерну зброю-велика дурість
Путін може застосувати ядерну зброю проти невеликої країни НАТО / Красная звезда

У недоімперії продовжують завивати про ядерний попіл, який стукає в серця кисельових та інших ра**истських пропага**онів. Випробування балістичних ракет проводять, все таке.

Для нас найбільш правильним, звичайно, є "підхід самурая": жити і діяти так, немов все найжахливіше вже сталося. Відповідно, боятися нема чого. Але розумію, що ті, хто здатний на такий ірраціональний підхід, давно на фронті. Для інших – раціональні резони.

Як не парадоксально, головною перешкодою для застосування ра**истською воєнщиною ядерної зброї є божевільний світогляд бункерного фюрера.

відео дня

читайте такожЯк і чим закінчиться війна в Україні - три сценарії

Як відомо, у своєму мозку, що загноївся, Путін воює зі Штатами і НАТО за те, щоб вони визнали персонально його одним із трьох головних центрів світу. А от Україну Путін хоче підкорити, відмародеривши її історію, святині і цивілізаційне коріння. Зауважте, не знищити фізично, навіть не завоювати, а підкорити! Оскільки він вважає Україну державою, що не відбулася, воювати з нами для Путіна – це поставити себе врівень із нами, на що він зі своєю манечкою величі просто не здатний.

Щоб ви розуміли кремлівську розумову загогулину: це не українці громлять агресора на своїй землі – це все підступність США і НАТО, які воюють замість українців. А до цього вони ж, штатівці і натівці, організовували в Україні майдани, націлені виключно проти Росії і особисто проти Путіна. Так, от такий стійкий персональний бзік, який став ідеологією цілої країни.

Тому, якщо Путін і надумає застосувати ядерну зброю, то проти невеликої країни НАТО, щоб перервати військову допомогу Україні. І, дуже сподіваюся, отримає адекватну відповідь. До речі, сучасні ядерні ракети США мають порівняно невелику потужність, але здатні цілеспрямовано руйнувати бункери заглибленням до двох кілометрів. А Путін плаває на мілині – у всіх сенсах.

читайте такожБез ядерної крапки у війні проти України Путіну не обійтися

Використовувати на українських фронтах тактичну ядерну зброю – взагалі дурня. Який такий укріпрайон нею можна вразити, щоб забезпечити перелом у кампанії? Сила ЗСУ якраз у мобільності, проти нас тактична ядерна зброя все одно, що спис проти бджолиного рою. І російські військові це розуміють. Звичайно, Путін, як принц на пляшці (російський аналог принцеси на горошині), може вимагати хоч Місяць із неба, але застосовують ядерну зброю таки військові.

Максимум, чого я від ра**истів очікую (та й то навряд чи) – це спробу демонстраційного повітряного ядерного вибуху над Києвом, який руйнувань не завдає, але повинен примусити нас до капітуляції. Однак козаки-самураї з ЗСУ все одно зброї не складуть, скільки не залякуй, адже ми знаємо, що в разі капітуляції всю Україну перетворять на суцільну криваву Бучу. Вже краще чинити опір.

читайте такожСтрашне пророцтво для Росії збувається: коли тіло РФ розповзеться по швах

І нарешті, найголовніше: коли Штати хотіли застосувати проти Японії атомну бомбу, вони її скинули, а не міркували. Коли можуть – роблять, коли не можуть – розповідають. Фейкових супердержав це стосується в першу чергу.

Тож не робімо самі собі зайві нерви. У будь-якому випадку, якщо вже до чогось і підходить визначення "двосічне", то саме до ядерної зброї.

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти