Після перемоги так жити не можна

16 вересня 2024, 08:10
3132
Так як українці виживали і існували на протязі 33 років незалежності, далі так жити не можна.
Після перемоги так жити не можна
Війна в Україні / Колаж: Главред, фото: Офіс президента, АрміяInform

Не існує такої несінитниці, яку не здатні винайти і прийняти українські законодавці в Раді і урядовці в Кабміні. Потім всі питають: чого в Україні не виконуються закони і не діють постанови уряду. Тому що дурню в наших пенатах, промотивоване і легко кероване стадо (колективний орган), швидко приймає.

Але вони компенсують це тим,що відсутня дисципліна у виконанні законів і постанов. Що рятує Україну від сепсису державницького безглуздя і свавілля.

Країна хронічно на це хворіє. Загострення проявляється, коли Україна перетворюється в суцільний Майдан. Чому українці здатні проводити майдани народної перемоги, але не здатні керувати життям країни після Майдану і живе весь час негідним життям жебраків?.

відео дня

Так як українці виживали і існували на протязі 33 років незалежності, далі так жити не можна. Де, в якому місті наше суспільство дає хибу, що українці ходять (точніше, їх водять керманичі) по колу манежу драми і трагедії життя ?.

Чому завжди Україна і її народ не мають перспектив? Це окремі великі питання, відповідь на які треба добре усвідомити кожному громадянину. Тоді майдан сцени буде жити згідно вимогам і програмі загального майдану. Ба більше… На сцені майдану опиняться тільки ті актори, яких висуне загальний майдан. Бо в нашій традиції на сцені завжди опиняються пройдисвіти-самовисуванці. Які опиняючись в кріслах керманичів країни про все забувають. Не памʼятають своїх програм і обіцянок. Тому що цілком і повністю присвячують себе священній корупції.

Народ має здійснювати революції виключно, коли він знає навіщо… Що саме і як він бажає змінити, якими мають бути наступні кроки суспільства, починаючи з ранку другого дня після Перемоги Майдану.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти