Прагматичний, але наївний Маск

5 жовтня 2022, 08:45
Маск переживає, що в разі обміну ядерними ударами постраждає не стільки Україна і Росія, скільки Starlink.
Ілон Маск
Ілон Маск / Фото instagram.com/elonmusk

Навіщо легендарний Ілон Маск саме зараз виступив зі своїми ідіотськими мирними пропозиціями? В результаті чого, Рогозін - колишній керівник Роскосмосу переміг талановитого, але наївного Маска, але не в ракетній гонці Росії і США, а в ідеологічній боротьбі.

Бо Путін і Рогозін захваті від "миротворчості" Маска навіть більше, ніж від незграбних миротворчих заяв Папи Римського. Але якщо Папа Римський - латентний лівак і хранитель грошей Путіна в банках Ватикану, то у Маска інші мотиви.

відео дня

Маск, бачачи реальну перспективу поразки Кремля у війні з Україною, говорить те, щоб хотів би почути Рогозін і Путін від України. Маск не просто розважається, роблячи скандальні заяви на користь путінської Росії. Він реально злякався ядерного шантажу Путіна.

Маск переживає, що в разі обміну ядерними ударами постраждає не стільки Україна і Росія, скільки Starlink — глобальна супутникова система. Маск, злякавшись ядерного шантажу Путіна, боїться, що його величезна і щільна мережа космічних супутників постраждає або зруйнується від електромагнітного випромінювання ядерного вибуху і ураження великої території Європи, якій в результаті ядерної катастрофи, буде не до "Старлінка" і "Тесли".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти