Пригожин зробив Путіну послугу

30 червня 2023, 19:20
Цілком можливо, що Путін правий і "музикантів" дійсно використовували наосліп, для того, щоб був легальний привід з ними розправитися.
Євген Пригожин, Володимир Путін
Пригожин зробив Путіну послугу, каже Альфред Кох / Колаж: Главред, фото: скріншот

Минув один рік і сто двадцять п'ять днів війни. На фронті, судячи з карт ISW, ЗСУ практично повністю зрізали Времівський виступ.

Але ось захоплення Берхівки (про яке сьогодні багато говорили різні спікери ЗСУ) так і не відбулося. Зате сьогодні знову є невелике просування на півдні від Бахмута, в районі Курдюмівки і українські солдати б'ються вже на її околиці.

Окреме задоволення спостерігати за розширенням плацдарму ЗСУ на Лівому березі Дніпра біля Антонівського мосту. Здається мені або це насправді так, але сьогодні він знову став трохи товщим.

відео дня

Утім, головне, що він є і вже три дні росіяни нічого не можуть з ним зробити. Якщо плацдарм утримується вже три дні, отже, він Залужному дуже потрібен, правильно? Отже, російські генерали розуміють це? І все одно не можуть вигнати ворога назад на правий берег!

Цілком серйозне видання Фонтанка.ру написало, що Пригожина бачили в Пітері. І навіть опублікувало для вірності фотографію людини, схожої на Пригожина, яка гуляє Пітером. Його обличчя було прикрите медичною маскою.

Не знаю, що б це могло означати. Але цілком можливо, що Путін правий і "музикантів" дійсно використовували наосліп, для того, щоб був легальний привід з ними розправитися (інакше як можна репресувати "героїв Артемівська"?). А тут нате вам: бунтівники, бунтівники, розстріляти - не розстріляти, а вже прикрити цей шалман сам Бог велів.

Заодно, до речі, виявити тих армійських генералів, хто їм співчуває і готовий приєднатися до заколоту. Адже недарма вже другий день ходять чутки про арешт генерала Суровікіна. Типова кегебешна розводка з впровадженим провокатором (Пригожиним).

Бачите, яку послугу зробив Путіну Пригожин: дав владі привід ліквідувати ПВК "Вагнер", і заодно нелояльних генералів виявив. Чистий щур.

Сподіваюся, правильні люди серед з/к вже зрозуміли, що до чого, і готують предяву дядькові Жені "за пацанів". Якщо це не так, то Пригожин повинен прийти на розбір польотів і відповісти правильним людям на всі питання. А інакше... Утім, ви і самі знаєте, що буде інакше.

Що ще було важливого? До Києва, у складі делегації, приїхала Грета Тунберг. Не знаю, чи здатна вона ще як п'ять років тому піднімати молодь на якийсь екологічний кіпіш, але вона стверджує, що буде намагатися це зробити з приводу екологічних наслідків вибуху Каховської дамби і взагалі - війни в Україні.

Якщо це у неї вийде, то можна сподіватися, що Україні вдасться отримати багато приватних грошей на боротьбу з екологічними наслідками цієї війни.

Ще Путін знову цілував дітей, а сьогодні - малював. І те й інше у нього завжди виходить якось пошло і непристойно. Але він, тим не менш, не перестає цього робити. Мабуть, нікому йому сказати, як це виглядає насправді. Ось він і впивається ефектом, приймаючи подив за захоплення....

WSJ пише, що США близькі в тому, щоб прийняти, нарешті, рішення про передачу Україні далекобійних (300 км) ракет ATACMS. Якщо це рішення буде прийнято, то можливості ЗСУ щодо руйнування російської логістики різко зростуть.

Президент Литви Науседа повідомив, що його країна придбала для України дві пускові установки ЗРК NASAMS. Вони прибудуть в Україну через три місяці...

Наша справа праведна. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії та заступником голови уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає у Німеччині.Підтримав Україну та розкритикував дії Володимира Путіна за російського вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти