Прильоти по Одесі 24 червня: що особливо бентежить і як реагувати

24 червня 2024, 19:10
518
Усім російським пропагандистам, які пишуть, що на черговому місці прильоту був склад боєприпасів, пояснюю на пальцях!
Ракетний удар по Одесі
Ракетний удар по Одесі / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, t.me/od_patrolpolice

Чергові прильоти по Одесі... Цього разу не балістика, що особливо бентежить.

Тема проблемної ППО Одеси пульсує з 2022-го, але особливо гостро про себе нагадала у 2023-му, коли Росія розгорнула зерновий терор. Тоді, практично кожні 2-3 дні на Одесу спрямовували комбіновані удари, що мали відносний успіх.

Дивно, але коли одна з російських ракет розхерачила під три чорти російський Спасо-Преображенський кафедральний собор, в якому до останнього дня у проповідях вшановували патріарха кирила і ретранслювали "братство", на відновлення цієї клоаки московського патріархату було вирішено виділити кошти.

відео дня

Одна тільки Італія виділила 500 тисяч євро на відновлення Спасо-Преображенського собору, а загалом на відновлення пам'яток архітектури, які постраждали від російських ударів, було виділено 40 млн євро...

Культурознавці та інтелігенція може в мене кидатися камінням, але під час війни, якщо хочете зберегти те, що залишилося, слід виділяти кошти не на відновлення зруйнованого, що може бути зруйновано завтра, а на захист того, що залишилося.

Замість надання ППО, здатного повністю закрити Одесу, якийсь метушливий онанізм.

Друга половина 2024-го... Третій рік війни.

Усім російським пропагандистам, які пишуть, що на черговому місці прильоту був склад боєприпасів, пояснюю на пальцях!

Склад із боєприпасами - це подальша детонація протягом кількох годин і навіть доби. Склад із боєприпасами - це розліт по всьому району в радіусі кількох кілометрів снарядів та інших засобів ураження. Склад із боєприпасами - це неможливість проведення рятувальних робіт і пожежогасіння, поки детонація не припиниться, або виключно спеціальною інженерною технікою.

В Одесі не було багатогодинної детонації на місці чергового терористичного удару росіян. В Одесі не розкидані по району удару боєприпаси. МНС з перших же хвилин вибухів розгорнули заходи з гасіння загоряння, без застосування спеціалізованої, броньованої техніки.

Убогі, ви вкотре вдарили по звичайному, цивільному об'єкту. Можете до почервоніння плескати в долоні і радіти цьому, але вам це не допоможе. У той час як СОУ знищують ваші військові об'єкти, послаблюючи ваші можливості та підвищуючи свої, ви б'єте по цивільних об'єктах, не підвищуючи нічого, окрім нашої ненависті до вас, яка і так вже давно перевищила всі можливі межі.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти