Психопат, нарцис, садист

22 липня 2022, 06:56
Професіонал підтвердив те, що і так видно неозброєним оком. Росією править небезпечний безумець.
путина
Володимир Путін / скріншот

"Інсайдер" опублікував діагноз, поставлений Путіну американським психіатром, нейробіологом, професором Каліфорнійського університету Джеймсом Феллоном, що спеціалізуються на психопатичних розладах особистості і давно дистанційно спостерігає за російським диктатором. Він не сумнівається в тому, що Путін - типовий психопат. У нього "розлад особистості кластера B - найнебезпечніше... є всі якості, за якими можна віднести його не тільки до психопатів по Клеклі, але і до злоякісних нарцисів. Є в ньому і риси садиста".

Професіонал підтвердив те, що і так видно неозброєним оком. Росією править небезпечний безумець.

читайте також"Психопат з ознаками садиста": американський психіатр виніс жорсткий діагноз ПутінуЦе не перший випадок в російській історії. Сталіну незалежні психіатри теж ставили важкі психіатричні діагнози. Однак безумство Путіна важче. Сталін був очевидний параноїк, але у нього працював інстинкт самозбереження, в небезпечній ситуації він умів відступати. Так було і під час Великого терору, коли репресії дійшли до апогею божевілля і почали загрожувати дієздатності сталінської держави. Так було у фінській війні, яка була зупинена під загрозою вступу до неї Франції і Великобританії. Так було і в різних післявоєнних конфліктах з США: в Берліні, Ірані, Греції і т. д.

відео дня

Путін настільки капітально збожеволів, що у нього не працює інстинкт самозбереження. Він не вміє в разі небезпеки відступати, а тільки підвищує ставки в грі. Саме так він поводиться в протистоянні з Україною і Заходом. Ще до 24 лютого було очевидно, що, якщо він почне широмасштабне вторгнення, зламає в Україні собі шию. Однак Путін не тільки зважився на цю авантюру, але не зупинився навіть тоді, коли всі його очікування і плани з тріском провалилися. Всупереч здоровому глузду і власним інтересам він на всіх парах веде свою країну до краю прірви, давлячи, як старий в деменції, замість гальма на газ. Так поводився тільки ще один божевільний - самогубець при владі - Гітлер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти