Путін деградує зі страшною швидкістю

18 червня 2023, 06:20
Щонайменше одна людина в цьому світі вірить всім доповідям Шойгу, виступам Конашенкова і новин на Першому каналі.
Путина
Путін деградує зі страшною швидкістю, каже Невзлін / фото: скріншот з відео

Путін деградує зі страшною швидкістю. Його зустріч з воєнкорами - чергування брехні і дурості, дурості і брехні. Шариков проявив себе в очищенні і доріс до головнокомандувача. У його картині світу – Україна несе величезні втрати, західні танки горять, економіки руйнуються, російські мужики шикуються в чергу, щоб укласти контракт з міноборони і піти вмирати на війні.

Тобто, щонайменше одна людина в цьому світі вірить всім доповідям Шойгу, виступам Конашенкова і новинам на Першому каналі.

Весь світ потішався над відео "Генерал Лапін посеред вулиці веде в бій солдатів з криком: Вперед, за Батьківщину!". Бездарний косплей в стилі війни середини двадцятого століття. А генерал виявився не дурень. Не дарма комедію ламав. Як виявилося, Путін живе саме в цьому вимірі. Подібні картинки він і хоче бачити.

відео дня

"Командир батальйону. Я кажу: і як себе хлопці вели? [Відповідь:] блискуче - ніхто не здригнувся, взагалі ніхто не здригнувся. Але, правда, там був момент, коли генерал-полковник Лапін особисто з табельною зброєю йшов разом з солдатами", - це з розшифровки зустрічі.

Позначаються вік, інформаційна ізоляція – все це погіршує інтелектуальний і психічний стан російського диктатора, сприйняття реальності у нього серйозно порушено.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну та виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

З одного боку, його жорстокість і підозрілість будуть зростати. З іншого – все більше буде помилкових рішень, більше – критичного сприйняття з боку оточення, еліт, яким від нього нікуди діватися. Отже, варіантів майбутнього у Путіна - не так багато. І камера в Гаазі - не найгірший з них. А Україна - обов'язково переможе!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти