Путін має бути фізично і політично знищений

10 лютого 2024, 06:10
Промовляючи із слиною антиукраїнські тези, дуже помітно, що Путін без тями кайфує.
Путін має бути фізично і політично знищений
Путін та Карлсон / Колаж Главред, фото скріншот з відео

Путінські ротові випорожнення Карлсону навряд чи можуть стати цінними та цікавими, бо нічого нового військовий злочинець не сказав щодо України, українського народу та західних союзників України.

Але прикметно інше. Дивлячись на міміку, невербалку, хід думок, жестикуляцію і агонію, висновок щодо Путіна після озвучування цих дурних тез залишається один: ця особа не залишає вже собі шансів.

Після інтерв'ю чітко зрозуміло, що Путін має бути фізично і політично знищений. Бо інакше буде фізично винищене українство в своєй ідентичності.

відео дня

Промовляючи із слиною антиукраїнські тези, дуже помітно, що Путін без тями кайфує. Хоча б від того, що на словах кенселить українську державу і націю.

Бо ні економічним, ні політичним, ні військовим чином не здатний досягти своєї тотальної антиукраїнської цілі, щоб хоча зрівнятись із Петром І, Катериною ІІ чи Сталіним.

Цей його фанатизм ресинтиментального та історико-психологічного характеру насправді є ознакою глибокої психологічної насолоди від безкарності та "історичності".

Така собі гра із небом і вищими силами, де він впевнений, що вийде переможцем. Або помре.

Хто такий Олег Постернак

Постернак Олег Олександрович (народився 19 вересня 1983 р., с. Залужжя, Теплицький район, Вінницька область) — політтехнолог, політичний консультант, член Асоціації професійних політичних консультантів України, кандидат історичних наук. Провів 16 виборчих кампаній в якості керівника кампанії кандидатів в народні депутати в мажоритарних округах, кандидатів на міські голови, кандидатів у депутати обласних та районних рад.
Автор блогів і публіцистичних матеріалів з виборчого права, політичних технологій, електоральної психології у багатьох українських виданнях.
Коментує політичну ситуацію на українських інформаційних телеканалах, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти