Путін готує для себе вихід з гаазького глухого кута

7 квітня 2022, 12:25
У Росії будь-яка критика Путіна або війни – це тюремний термін. І нинішня критика Путіна - непереконлива спроба бункерного пограти в "доброго поліцейського".
Володимир Путін
Для Володимира Путіна готують виправдання за війну в Україні / Reuters

Путін починає дистанціюватися від розпочатої ним війни проти України. Це особливо видно з раптової суперактивності Гіркіна, який щодня записує по кілька ефірів на тему того, що Україна повинна бути знищена, інакше загине Росія.

При цьому мало не матом криє друга Путіна-Пєскова, та й самого Путіна звинувачує мало не в зраді. Прямо не Гіркін, а відчайдушний опозиціонер. Це дуже забавно спостерігати, якщо врахувати, що опозиція в РФ давно вже неможлива в принципі.

Будь-яка критика Путіна або війни – це термін. Як це було з Навальним. Системна опозиція режиму Путіна-смерть. Як це було з Нємцовим. І тут раптом Гіркін, який закликає до мобілізації, війні до переможного кінця, звинувачує Путіна в боягузтві... і живий. Чи не так, дивно?

відео дня

Ще один "нанайський хлопчик" Путіна - Кадиров. Тупа тварина теж наїжджає на улюбленого папужки Путіна - Пєскова, і теж щось бурмоче дон про війну з "нациками". І Путін не тільки його не карає, але навіть присвоює чергове клоунське звання.

Для чого все це? Це початок кампанії з відбілювання Путіна, перш за все, за межами РФ. Просувається нехитра теза про те, що населення РФ настільки агресивне, що Путіну доводиться його стримувати. І якби не стримував, ці мавпи вже почали б Третю світову війну.

читайте такожРосія не залишила світу інших варіантів, окрім як вдарити ракетами по КремлюЦікава спроба. Але непереконлива. Зрозуміло, ж, що всі ці собачки гавкають на Пєскова лише тому, що це дозволив Путін. Вирішив пограти в "доброго поліцейського". І спроба ця говорить про те, що Путін готує особисто для себе шляхи виходу з Гаазького глухого кута. Не виключено, що скоро буде "розкрита" якась змова силовиків, які ввели в оману і мало не змусили Путіна почати війну з Україною. І тоді посадять або вб'ють і Шойгу, і Наришкіна, і того ж Гіркіна. Але Путіна це не врятує. Світ не настільки наївний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти