Путін може готувати атаку на одну з країн НАТО

26 травня 2024, 06:48
586
Не виключаю одночасної атаки на НАТО, Тайвань та Південну Корею з боку КНДР найближчим часом.
Путін може готувати атаку на одну з країн НАТО
На що розраховує Пекін? / колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот з YouTube

Активність Путіна у Білорусі вважаю підготовкою атаки на одну з країн НАТО. Скоріш за все Китай вимагає від Путіна цього в обмін на ресурси. Китаю потрібно, щоб Росія повністю порвала з Заходом та стала їх союзником. Не виключаю, що Китай буде вимагати участі Росії у захопленні Тайваню. Бо свого флоту може не вистачити, а у Росії є.

Це нагадує ситуацію в якій опинився сам Китай у 1969 році, коли він нелогічно напав на острів Даманський. США вимагали доказів того, що вони остаточно порвали з СРСР в обмін на потеплішання відносин та ресурсів з боку США. Китай отримав, що хотів, а США отримали послаблення СРСР, оскільки тепер він був змушений тримати величезне угруповання військ ще на кордоні з Китаєм.

відео дня

Не виключаю одночасної атаки на НАТО, Тайвань та Південну Корею з боку КНДР найближчим часом. На що розраховує Пекін? На явну неадекватність групи Селівана-Бьорнса з курсом на постійне уміровтворення агресорів та побоювання Байдена йти на загорстрення перед виборами. Хотілось би помилятися, але дуже схоже на це.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти