Путін підставив і принизив китайців

4 серпня 2022, 20:08
Смілива американська конгресвумен Пелосі кинула виклик Пекіну і показала межі можливостей Китаю.
Сі дзіньпін
Всі погрози Пекіна залишилися на словах / Getty

Президент Росії Путін, не зумівши швидко захопити Україну, сильно підставив китайців, які були впевнені в слабкості українців і могутності Путіна. Виявилося, що все навпаки. Виявилося, що може українці і не вміють будувати, створювати справедливу, комфортну для себе державу без жадібних олігархів, політиків-демагогів і корупціонерів, але зате вони вміють дуже добре воювати за Україну. У цьому переконався весь світ.

Безстрашний лідер Конгресу США Ненсі Пелосі, не дивлячись на істерику Москви і Пекіна і глибоку образу китайців, успішно приземлилася на Тайвані,. Але зараз китайцям треба було не ображатися на американців , а думати тоді, коли Китай штовхав Путіна на війну з Україною, щоб показати світу слабкість США і розкладання Заходу. Російська агресія розворушила США і розбудила сонну Європу.

відео дня

Виходить, що смілива американська конгресвумен Пелосі кинула виклик Пекіну і показала межі можливостей Китаю, якого зараз у світі порівнюють не з США, а з путінською Росією. А винен у всьому цьому президент Росії Путін, який не зумів підкорити Україну, але який натякав всьому світу, що за ним стоїть Китай. А тепер союзник Кремля Пекін не знає, як швидко окупувати Тайвань, який буде чинити опір так само люто, як Україна.

Китай так і не зміг зупинити демонстративний приїзд Пелосі на Тайвань, а Пекін не наважився завдати адекватний приниженню удар у відповідь по Америці. Всі погрози Пекіна залишилися на словах. Зараз навколо Тайваню почне формуватися азіатське НАТО або свій "антикитайський Рамштайн" - країни, які наперекір Пекіну будуть готові надавати допомогу, допомагати США в захисті Тайваню.

Тепер виходить, що вся центральна і Південна Азія, залежна і залякана Китаєм , відчула, що Пекін зараз не готовий кинути виклик Америці, яка не пробачить Пекіну напад на Тайвань, як вона не пробачила путінській Росії віроломного нападу на Україну. Багато що в світі стало зрозуміло.

Ненсі Пелосі - молодець, а Вашингтон показав клас гри Пекіну і Москві. Тому США і Китаю доведеться не воювати, а домовлятися за рахунок інтересів і перспектив Росії, що буде вигідно і Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти