Путін отримав прочуханки від українців, здувся і скис

26 серпня 2022, 08:43
Перед війною кремлівський маніяк був на підйомі, його ніздрі лоскотав запах близької крові. Але, отримавши від українців потужноъ прочуханки, він здувся і скис.
Путін, ЗСУ, війська РФ
Путінська війна зайшла в глухий кут / Колаж Facebook / kpszsu, Reuters, УНІАН

Здувся?

Світова преса пише, що Кремль посилає сигнали про свою готовність до перемир'я. "Чесний Старий" Явлінський сміливо, можна сказати відчайдушно вимагає того, що і так хоче Путін.

Війна не просто зайшла в глухий кут. Відчувається, що у Путіна зник драйв. Невдала, тривала війна, його більше не вставляє, він емоційно перегорів. Це видно і по тактиці російських військ останнім часом.

відео дня

Перед війною кремлівський маніяк був на підйомі, його ніздрі лоскотав запах близької крові. Але, отримавши від українців потужної прочуханки, він здувся і скис. Як сказано в радянській частівці: "хер зламався у бика".

Соратники спробували поворушити старого садиста свіжим трупом Дар'ї Дугіної. Мовляв, побачить і як вдарить "по центрах прийняття рішень". Але і це не допомогло. Всякі Прилепіни і Симоньян чекають від нього підвищення ставок у війні: загальної мобілізації, повної мілітаризації економіки, масованих ударів по штабах противника. Але все це вимагає сил, часу, рішучості, яких, схоже, ні у нього, ні у його режиму, на щастя, більше немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти