Путін ризикує, активно використовуючи двійників

7 грудня 2022, 06:20
Населення Росії вже звикло, що вже кілька років бравий Путін виходиться в бункері і виповзає з нього в крайніх випадках.
Путина
Путін ризикує, активно використовуючи двійників, вважає Небоженко / kremlin.ru

Путін ризикує.
Активне використання двійників замість живого Путіна, звичайно, полегшує життя хворому і заляканому силовиками президенту Росії, але може викликати у його оточення, втомленого від підозрілості, дурі і політичних провалів справжнього, живого Путіна, сильну спокусу позбутися від нього, замінивши вдалою копією.

Адже населення Росії вже звикло, що вже кілька років бравий Путін виходиться в бункері і виповзає з нього в крайніх випадках.

Імітація зустрічей з людьми, в шкільному класі, на виробництві або на Кримському мосту, і нарад з чиновниками - це вже робота пропаганди і піар-служби Путіна.

відео дня

Фальсифікувати існування і правління Путіна можна до тих пір, поки його оточення не вибере собі нового Путіна або його аватара.

А оскільки доля живого Путіна тісно пов'язана з долею господаря Білорусі Лукашенка, то з ним церемониться не будуть.

З Лукашенком все простіше, він з самого початку не вірив у рятівну роль двійників і прекрасно розумів небезпеку заміни його фігури схожою людиною.

Тому в Білорусі, не дивлячись на вбивство Макея, зміна влади буде зразкова як в Казахстані - вічного диктатора замінять на будь-якого іншого політика або чиновника середнього рівня, який виступить на боці народу.

Якщо, звичайно змовники не вирішать, що краще повторити "Румунський варіант" білоруської революції - це буде жорстоко і справедливо, що дозволить білоруській бюрократії і силовикам розділити владу з новою елітою, як це сталося в Румунії.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти