Путін зіштовхнув Росію у прірву, і вона з прискоренням йде на дно

10 травня 2022, 19:31
На параді 9 травня Путін анонсував кінець Росії.
Путін на параді повідомив, що Росія приїхала, наступна станція кінцева
Росія розіб'ється вщент і поховає під своїми руїнами путінізм / Фото facebook.com/alexey.arestovich

Світ гадав півмісяця, що ж озвучить Путін у своїй урочистій промові на параді перемоги. Мене ця нескінченна дискусія щиро веселила. Яке значення мають слова військового злочинця, заочно засудженого до вищої міри.

9 травня нарешті ця дискусія в алгоритмі масового психозу завершилася. Путін розродився меканням, де озвучений текст виявився абсолютно беззмістовним. Зате підтекст і міміка бункерного м'ясника донесли світу і соратникам Путіна все, що людство і так добре усвідомлює.

Голова колгоспу Скотного двору ра**истів-терористів доніс своїм підопічним буквально наступне: "Всі ми – і рівні, і ті, хто рівніше – приїхали, кінцева станція "давай вилазь". Вам усім, на чолі зі мною, повний піzд...ць. На нас чекає бійня для військових злочинців і вища міра поголовного забою. Підготуйте, будь ласка, свої організми, щоб виглядати на бійні пристойно".

відео дня

От і вся суть особистого стану духу Путіна і положення РФ.

Хорошого виходу у Росії немає. Путін зіштовхнув її в прірву, і вона, набираючи прискорення, неминуче наближається до дна, де розіб'ється вщент на дрібні осколки. Поховавши під розвалами путінізм і бенефіціарів його диктаторського клептократичного режиму.

Масове народне поголів'я мешканців Скотного двору ім. Путіна залишиться без ватажків і голодним. Продовольча інфляція і голод, можливо, протверезять їхні мізки від глоду. Але комбікорм від цього в годівницях не з'явиться.

читайте такожПутіну воювати з Україною все важче: чому РФ дістала із засіків допотопні ракети

Щоб на Землі запанував мир, і людство себе почувало в безпеці, територія, яка називалася Росією, більше не може існувати в колишній формі організації країни і управління державою.

Також РФ потребує тотальної денацифікації і демілітаризації.

Такою є запорука благополучного життя на планеті Земля.

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти