Путін вже не може не вбивати

22 серпня 2023, 09:18
Під час війни Путін убив вже пів мільйона людей.
Путін вже не може не вбивати
Скільки людей Путін убив за один день / колаж: Главред, скріншот: відео Telegram

У суботу, 19 серпня Путін, обстрілявши Чернігів, убив студента місцевого політехнічного інституту, двох викладачок того ж інституту і ще чотирьох осіб. Всього сімох. Кілька десятків поранив.

У той же день він убив невідоме нам, але велике число українців, які зі зброєю в руках захищають батьківщину від його агресії.

А ще в той же день він убив теж невідоме нам, але, очевидно, ще більше число російських солдатів, яких кинув в м'ясорубку цієї безглуздої війни. Їх теж убив він, а зовсім не ті українці, які в них стріляли – вони лише обороняються, а якби Путін не напав на них, то ніякої війни і не було б. А значить, убиті в суботу росіяни були б живі. Якби не Путін.

відео дня

У цей день він, наскільки нам відомо, не вбив нікого зі своїх політичних ворогів – не застрелив і не отруїв – майже відлига. Правда, багатьох з них продовжував катувати, тримаючи без будь-якої провини в нелюдських умовах у в'язницях. Що стосується прямих вбивств або замахів на вбивство тих, хто робив щось, що Путіну не подобалося, то це робилося вже багаторазово і буде робитися в майбутньому.

Під час війни Путін убив вже пів мільйона людей. Не знаю, подобається йому вбивати або він вважає, що він робить це в силу необхідності, але він буде продовжувати.

Він уб'є ще багатьох українців, ще більше число росіян, а потім неминуче почне вбивати поляків, литовців, та й усіх, до кого дістане. Ні він сам, ні його режим вже не можуть не вбивати.

І я б хотів, щоб лідери Заходу, які зважують сьогодні, чи варто допомагати Україні перемогти або, може, краще домовитися з Путіним, зрозуміли, що вони з ним ніколи не домовляться, що він і європейська цивілізації несумісні. Що або вони, допомагаючи Україні, знищать його режим, або війна прийде в їхні домівки.

Хто такий Леонід Гозман?

Леонід Гозман - російський опозиційний політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил". Член Громадської ради Російського єврейського конгресу, президент Фонду "Перспектива".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти