Путіна і його війну ненавидить 80% росіян?

23 серпня 2023, 06:35
2588
Не слід спокушатися цією цифрою. Проблема всіх цих людей в тому, що вони не знають про існування один одного.
1645633783-1647.jpg
Більшість росіян не хочуть говорити про " СВО " / фото з соцмереж

Десь жевріє ще недодушена соціологія, вона конвульсує під завалами пропагандистського маразму.

Як з'ясувалося - "четверо з п'яти росіян відмовляються від участі в соцопитуваннях, коли дізнаються, що вони присвячені бойовим діям в Україні". Більш того :"половина (50%) відмов - в дуже грубій формі, з матом і лайками". Це - дані Russian Field (опитування 16-19 червня).

відео дня

Зафіксовано 79.2% "відмовників". Зрозуміло, благонамірений громадянин і вірний путініст ніколи не упустить нагоди нагадати про свою вірність і благонаміреність. Йому нема чого приховувати від соціологів.

Відмовитися може лише той, кому страшно декларувати своє ставлення. Той, хто знає, що за відвертість можна поплатитися судом, строком, в'язницею або величезним штрафом. Ми маємо право зробити обґрунтоване припущення: відмова від участі в соцопитуванні є пряме "приховування своєї думки". В остаточному перекладі з соціологічної мови це означає, що Путіна, його режим, його війну - ненавидить майже 80% опитаних.

Не слід спокушатися цією цифрою. Проблема всіх цих людей в тому, що вони не знають про існування один одного і не підозрюють, наскільки величезна соціальна база ненависті і презирства. У них немає своїх ЗМІ. Їх соцмережі підконтрольні і небезпечні. Режим ніколи не дозволить їм "знайти один одного" і зліпитися в небезпечну масу.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти