Путінська Росія прощається з тилом

3 квітня 2023, 19:20
У Росії зникає велика різниця між українським фронтом і російським безпечним тилом.
Владлен Татарський
Путінська Росія прощається з тилом, вважає Небоженко / соцмережі

Зараз, насправді, неважливо, хто і навіщо вбив ворога українського народу, кращого пропагандиста ПВК Вагнер Пригожина, військового блогера російських окупаційних військ Татарського.

Можна повірити "синхронній" заяві радника Офісу президента України Подоляка і глави ПВК Вагнер Пригожина, що цей теракт в Санкт-Петербурзі є результатом "внутрішніх розборок" в Росії, а не наслідком героїчних дій українських силовиків.

Хоча чиновник з Офісу президента міг би і підтримати патріотичну версію громадської думки України, що цей вибух є удачею українських розвідників.

відео дня

Насправді неважливо, чиїх рук це справа. Важливо, що це сталося в місті Пригожина і Путіна, в Санкт-Петербурзі. На наших очах, на тлі важких позиційних боїв, відбувається потужний зсув у методах і масштабах російсько-української війни.

Тепер стає не важливо, де і як гине десяток або сотня лютих прихильників окупації України, під Бахмутом, в Донецьку, Мелітополі, в Ростові, Курську, Брянську, Бєлгороді, Севастополі, або Санкт-Петербурзі, який досі знаходився в глибокому російському тилу.

Після вдалих нальотів українських ракет і дронів, дій українських ДРГ, російських партизанів і вибуху в центрі Санкт-Петербурга, в Росії зникає велика різниця між українським фронтом і російським безпечним тилом. І якщо досі Путін обіцяв, що війна не торкнеться території Росії, то після теракту в Санкт-Петербурзі росіянам доведеться звільнятися від цієї ілюзії Путіна.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти