Путіну навіть подобається роль васала

23 березня 2023, 19:20
Відкинувши ідеї відкритого суспільства Заходу - мир, свободу, права людини, владу закону, Путін захотів сам стати альтернативним центром сили.
Сі Цзіньпін, Володимир Путін
Путіну навіть подобається роль васала, вважає Невзлін / Фото: сайт Кремля

Путін розгубив і силу, і авторитет у затіяній ним війні. Все, що йому залишилося – прикритися чужою величчю. Здається, йому навіть подобається роль васала.

Та й не тільки йому - всій його мафіозної кліці, досить подивитися на сяючі улесливістю фізіономії на фотографіях із зустрічі товариша Сі в Москві.

У Росії офіційно завершилася перебудова, закінчилися ігри в суверенну демократію і взагалі в суверенітет. Тепер вона - частина спільноти єдиної долі людства.

відео дня

Ця концепція була запропонована товаришем Сі в 2012 році і є центральною для "думок Сі Цзіньпіна про дипломатію". Вона - основа зовнішньої політики Китаю.

Відкинувши ідеї відкритого суспільства Заходу - мир, свободу, права людини, владу закону, Путін захотів сам стати альтернативним центром сили. Але запропонувати світу нічого привабливого не зміг. Якщо не брати до уваги модель мафіозної держави.

В результаті виявився ізгоєм світової політики, злочинцем, на якого видано ордер МКС. Тому і кинувся разом країною і населенням, які йому дісталися, під крило дружнього тоталітарного режиму. Хотів бути імператором, але готовий задовольнитися роллю наглядача на зоні.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти