Розпад Росії гарантовано відбудеться

8 лютого 2023, 09:01
В Росії зараз ситуація реактивна і некерована від слова зовсім.
Розпад Росії гарантовано відбудеться
Розпад росії відбудеться на 100%/ Фото pixabay.com

Багато хто пов’язує розпад Росії із санкціями. Не пов’язуйте розпад Росії і санкції. Санкції тільки додатковий зовнішній фактор, який не є головним чинником для центробіжних процесів в скрепостанській недоімперії.

Розпад відбудеться на 100%! Незалежно бажає цього хтось, чи ні. Росії не уникнути громадянської війни, яка відбудеться внаслідок розколу еліт і боротьби за власність. Смута, довга як полярна ніч, поглине Росію при будь-якому наступному режимі. Тут прорве дамбу виходу з федерації багатьох регіонів. Почнеться з національних автономних республік і закінчиться звичайними регіонами. Особливо з багатими надрами.

відео дня

Ось до чого має бути готовий Захід.

Процеси розпаду носять об’єктивний глибинний демографічний, соціальний характер. Процеси розпаду традиційні для Росії. Ситуація, яка вже не раз повторювалась в історії скрепостану. Про це дуже добре написав Сорокін в своїй роботі "Соціологія Революції".

В Росії зараз ситуація реактивна і некерована від слова зовсім. Вона як цунамі чи землетрус. Центробіжні процеси розпочались ще в літку 2022 року і весь цей час тільки нестримно набирають обертів. Все відбудеться стихійно.

Україна - географічна брама Заходу. Тому Україна має бути прийнята до НАТО набагато швидше, ніж в Євросоюз і без всяких умов.

Інакше надійну архітектуру міжнародної безпеки євроатлантичній спільноті на Європейському континенті не збудувати. Це аксіома!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти