Чи розвернуться російські танки на Москву?

15 травня 2023, 08:17оновлено 14 червня 2023, 20:42
Збереження системи - це надзавдання. Перезавантажитися і зберегтися в тій чи іншій формі.
Володимир Путін, війна в Україні
Збереження російської системи буде найстрашнішою помилкою людства / Колаж: Главред, фото: УНІАН, сайт Кремля

Втрата Криму для Путіна означатиме його обнулення. Якщо Путін втрачає Крим, він втрачає все – і владу, і життя. Путін як історичний персонаж доживає свої останні тижні, місяці, його скоро не буде. Як його приберуть – це вже окреме питання, а я не провісник.

Чи розвернуться російські танки на Москву? Якщо буде ухвалено таке рішення, то можуть. Ці системні деміурги намалювали багато сценарних ходів і сюжетів, тому можуть привести до дії той або інший сюжет, або зробити мікс, тобто змішати, але не збовтувати, задіявши кілька сюжетних ліній. Буде якась складна сюжетна комбінація, головною метою якої буде порятунок системи і підведення її до такого знаменника, щоб Захід сказав: "Та дідько з вами, давайте сідати за стіл переговорів".

Збереження системи – це надзавдання. Перезавантажитися і зберегтися в тому чи іншому вигляді, формі. Грубо кажучи, немає Путіна і Лаврова – чудово, зате є Мішустін, який не віддавав накази наступати на Київ. Саме він повинен прийти замість Путіна за конституцією. Хоча конституція обнулена два роки тому, але навіть у рамках цієї конститутки-обнуленки Мішустін буде виконувати обов'язки президента, коли Путіна не стане.

відео дня

Загалом, система буде будувати такі сюжетні лінії, щоб змусити і Україну, і Захід сісти за стіл переговорів із цими організмами і сказати: "Все-все-все, більше ніхто нікуди не йде. Ми всі визнаємо і йдемо на межі 1991 року. Більше ніякої військової риторики, тільки мир, дружба, жуйка". Найголовніше – системі зберегтися.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Це те, проти чого я виступаю. Збереження системи буде найстрашнішою помилкою людства. Тому що ці совкопітеки спочатку заткнуться, зціплять зуби, будуть довго гарчати всередині себе, посміхаючись у зовнішній світ, будуть усіх ненавидіти та готуватися. І вже через 10-15-20 років у них буде нова "гойда" і новий сплеск реваншизму. І от тоді вони точно зроблять те, на що, можливо, не наважаться цього разу.

Олександр Сотник, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти