Російську армію чекає нове пекло

25 червня 2022, 06:36
Російська армія зараз переживає пекло, штурмуючи нашу оборону. Але після взяття нашої території на неї чекає нове пекло — вбивства і вибухи.
Російську армію чекає нове пекло
Путін підготувався до війни вдовгу / Reuters

Путін підготувався до війни вдовгу. Його стратегія передбачає повзучу окупацію нашої держави. Пункт за пунктом його орда планує відгризати нашу територію. Йому вже наплювати на втрати в живій силі і техніці. Тисячі одиниць озброєння розконсервовуються, тисячі мобілізовуються на контракти в росії, і на м'ясо в ОРДЛО. Путін зрозумів, що його потуга настільки велика, що він доб’ється свого, просто не швидко. Але є одне але.

Українська відповідь на війну вдовгу. На цьому етапі війни ми ставимо собі за мету максимальне знищення ворога. Російські телеграми постійно ниють, що їхня армія пробиває лобом стіну, і з цього лоба серйозно тече кров.

Ні, поки це їх не зупинить, вони передихнуть і знову підуть. Але рано чи пізно, на якійсь з наших ліній оборони — цей лоб трісне і вони зупиняться. І тут їх буде чекати нова історія — український рух опору.

відео дня

Російська армія зараз переживає пекло, штурмуючи нашу оборону. Але після взяття нашої території її чекає нове пекло — вбивства і вибухи. Так, ми це добре вміємо ще з часів УПА. Наші партизани будуть знищувати окупантів сотнями. І тут артилерія не допоможе.

читайте такожДуже вже Байден хоче Путіна покаратиЗа 4 місяці нашим військовим вдалось налагодити створення та діяльність руху опору. І найближчим часом вибухати та вмирати буде все більше гауляйтерів і окупантів. Як це відбувається в Херсонській області. Гіві й Моторола загинули не на полі бою, їх як свиней убили в тилу. І вони будуть зустрічати не одну тисячу окупантів.

Хочете воювати вдовгу? Без проблем. УПА воювали ще 15 років після 1945-го. Але у них не було своєї держави та підтримки Заходу. Зараз у нас це є.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти