Росія втягуватиме Європу у велику війну - все, як я і очікував

25 липня 2023, 20:00
1202
Вся ця войовнича маса покидьків, які відкосили, так любить війну, що хочеться кожного задушити солдатським ременем.
Росія втягуватиме Європу у велику війну - все, як я і очікував
На Росії посилили умови мобілізації / колаж: Главред, фото: УНІАН

"Глава комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов заявив, що серія законів для мобілізації написана під велику війну і під загальну мобілізацію. "І зараз цією великою війною вже пахне", - говорить Картаполов.

На жаль, аксіома працює: совки обирають найгірший сценарій і реалізують його найгіршим чином...

відео дня

"На обговоренні поправок для призовників у Держдумі закликали ще сильніше підвищити призовний вік. Його потрібно підняти до 50 років і зобов'язати служити всіх, заявив "Ведомостям" перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Олексій Журавльов. Судячи з біографії, сам Журавльов ніколи не служив".

У них і гавнокомандувач теж не служив. І ядерний пупс відкосив по дистрофії. Вся ця войовнича маса покидьків, що відкосили, так любить війну, що хочеться кожного задушити солдатським ременем. А щоб не кричали - засунути в пащу смердючі онучі. Але Журавльов - окрема історія. Тут без черепахи не обійтися... Кирзовий чобіт йому в печінку...

Яйцеголові людожери, які мімікрують під мислителів, демонструють кумедний вивих мозку: "Мовчання ягнят" — так можна назвати актуальний стан російського суспільства. Це нова, дуже своєрідна редакція суспільного договору" - пишуть вони, червоніючи від пульсації сміливої думки.

Яке суспільство в печері? - вони не уточнюють. Напевно, серед людожерів складається кілька течій: одні виступають за сироїдіння, інші - за прожарювання на багатті, треті пропонують в'ялити людську плоть. Вегани вже зжерті, на черзі - ті, хто неправильно зігує. Не в тому напрямку. Так що ягнят в печері не залишилося. Тільки шаблезубі варвари. І вони дуже голодні і злі...

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти