Росія готується до нової хвилі вторгнення в Україну

8 травня 2022, 18:33
Поточний етап війни фахівці вважають найскладнішим для України, за винятком перших днів агресії. Складно буде ще приблизно до кінця травня.
війська Росії, армія рф
Україна зірвала плани Росії щодо виходу на кордони Донецької та Луганської областей до 9 травня / Reuters

"Ніколи більше" - це правильно. І принципово відрізняє нас від ра**истів з їх культом війни і смерті у формі победобесия. Але спочатку треба ра**истів перемогти. Тому що на окупованих територіях вони намагаються нав'язувати "русский мир" — безглуздий і нещадний.

На Донецькому виступі тривають важкі бої. Наші війська залишили Попасну - бо в цьому містечку мирних жителів не залишилося, а саме воно зруйноване настільки, що вже не уявляє навіть мінімального укриття.

Заняття орками Попасної - кепське, тому що з її височини відкриваються переваги для артпідготовки, але не критично. Ні про який "котел" і "розгром ЗСУ" на Донбасі мова і близько не йде: навіть якщо наступ противника продовжиться, то у наших є можливість спокійно, без втрат, відійти. Проте, відходячи, ми віддаємо ра**истам свою землю, свої міста, своїх громадян. Лисичанськ, Краматорськ, Слов'янськ знаходяться під серйозною загрозою.

відео дня

Саме тому поточний другий етап війни фахівці вважають найскладнішим для України, за винятком перших днів агресії. Наші воїни вже втомилися відбивати нескінченні атаки орків, яких женуть вперед, а свіже поповнення, озброєне натовською технікою, ще не підійшло. Приблизно до кінця травня буде складно.

Але і орки виснажені до неможливості. При тому, що ніякого виходу на кордони Луганської та Донецької областей до 9 травня немає і бути не може. Так що зірвані плани і другого етапу агресії.

Рашисти вже почали підготовку до третього етапу своєї загарбницької війни. Він будують капітальні укріплення в областях, що є сусідами з Україною. Та й відмінно — нехай витрачають ресурси даремно, тому що завойовувати якийсь Курськ або Бєлгород ми ніколи не збиралися. Гірше, що орки зміцнюються і на свіжо окупованих територіях — Херсонській та Запорізькій областях, де великі міста їм відійшли без бою. А ось повертати їх доведеться з превеликою працею і втратами. Тим більше, що рівняти наші міста з землею, як це роблять ра**исти, ми не станемо. І тут Надія саме на натовську високоточну зброю.

читайте такожКремлю знадобиться пауза: чому Україні потрібно витерпіти 10 найближчих днівЩо стосується боїв за начебто марний острів Зміїний. Сторона, яка зуміє там закріпитися — тобто, розташувати гарнізон, достатній для відбиття десанту, ППО і протикорабельні ракетні комплекси, стане контролювати вхід-вихід в Чорне море. Тобто, прохід суден з цивільними і військовими вантажами. Самі розумієте стратегічну важливість цього. Поки за Зміїний йдуть, взагалі-то, позиційні бої. Як і на всіх україно-російських фронтах.

А що стосується "ніколи більше", так воно реалізується тільки, якщо більше не буде нинішньої Росії. До речі, ра**истські інтелектуали стогнуть, що НАТО їх підло втягнуло у війну проти України, і тепер все йде жахливо... але дозвольте, якщо вами так вміло маніпулюють, то зовсім не Україна, як ви впевнені, а саме Росія є тупою і слухняною маріонеткою заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти