Росія очікує "іноземних інвесторів" на Леопардах і Абрамсах

4 березня 2023, 08:58
У Путіна немає ресурсів для затяжної війни. "Все розкрадено, віддано, продано".
Олег Дерипаска
Олег Дерипаска / РБК

Останнім часом у ЗМІ багато публікацій про те, що Путін готовий до затяжної, мало не вічної війни. Упевнений, що це цілеспрямована інформаційна кампанія Кремля. Паралельно йде інша кампанія - за негайне заморожування війни на існуючій лінії протистояння. Особливо вона активно розвивається в Німеччині, де нею керує відомий російський агент впливу - Сара Вагенкнехт. На державному рівні цей меседж підтримують Ердоган, Орбан і Сі. З подібним проектом носиться і Роман Абрамович.

Мета цих паралельних кампаній - вселити Заходу, що негайного перемир'я на російських умовах є тільки одна альтернатива - нескінченна війна.

відео дня

Однак це обман і маніпуляція. У Путіна немає ресурсів для затяжної війни. "Все розкрадено, віддано, продано". Гарматне м'ясо з рекордною швидкістю йде на фарш. Снаряди, ракети, техніка тануть набагато швидше, ніж їх встигають виробляти. Причетні до війни, від Гіркіна і Пригожина до затюканих мобиків, скиглять, ниють і лаються.

А тут ще й гроші закінчуються. Російський мільярдер Олег Дерипаска, виступаючи на Красноярському економічному форумі, прямо так і заявив, що грошей в Росії "не буде вже в наступному році", правда обмовився, "якщо в країну не прийдуть іноземні інвестори".

Чекай, чекай Дерепаска, скоро прийдуть "іноземні інвестори" на Леопардах і Абрамсах. Тримай кишеню ширше, а краще суші сухарі.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти