Росіяни, просто порівняйте четвер 24 лютого 2022 та 1 червня 2023

1 червня 2023, 19:20
Кожен наш вчинок, дія або бездіяльність формує наше майбутнє.
ЗСУ, війна, українські військові
Українців вибухами не налякати, каже Коваленко / фото: 28-ма ОМБр імені лицарів Зимового походу

Росіяни, просто порівняйте четвер 24 лютого 2022 і 1 червня 2023.

А адже це ми ще толком нічого не починали. Це все громадяни Росії, які повертаються додому, в прагненні, щось поміняти в самій Росії.

Нас, українців, цими вибухами, згарищами і гуркотом не налякати.

відео дня

У нас виробився з 2022 імунітет. А вам тепер з цим жити. Ви більше року ховалися в нору, сліпо вірячи своїй корупційній владі і їхнім заявам про те, що "Сармат" втопить Великобританію, "Авангард" знищить Вашингтон, а Польщу кадирки захоплять за 10 хвилин. Тепер ви розумієте, наскільки вам брехали? Ні, не брехали...

Вам не брехали. Вас просто мали. Як тільки можна і скільки завгодно. Без СМС і реєстрації. 24/7. Але, поки вас мали, українців ваша влада вбивала. Тепер все змінилося і ваша влада, щоб зупинити ваших же громадян, буде гарячково і панічно вбивати і вас.

Ласкаво просимо в реальність. Реальність війни.

Саме, повномасштабної війни, а не якоїсь там "СВО". Ваші будинки будуть горіти. Ваші близькі будуть вмирати. Ви будете змушені бігти і бідувати. І про вас ніхто не подбає. В Україні діє система допомоги біженцям, у вас такого не буде. Адже для вашої влади ви не більше ніж м'ясо.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр закінчив Одеську академію зв'язку. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Областю більше, областю менше... Росія велика, територій багато, Та й баби ще народять.

Це нова реальність, яка розпочала своє формування 24 лютого 2022 року. Пам'ятаєте, як все радісно і феєрично починалося - Zаходимо? Так. Зайшли. Подобається не подобається - терпіть, не красуні.

Кожен наш вчинок, дія або бездіяльність, формує наше майбутнє. Ви, своєю підтримкою або латентним протестом, бездіяльністю і "аполітичністю", сформували своє. Україна стала сильною, згуртованою і монолітною. Ви ж лише стали більш безхребетними і нікчемними.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти