Російський вождь втратив країну - попереду розпродаж

17 березня 2022, 11:07
Ще трохи і акції російських держкорпорацій - Газпрому, Роснефти або Русала - продаватимуть за миску рису.
Росія, економіка, криза в РФ
Кожен день війни в Україні послаблює Росію / Reuters

Якщо подивитися на цю війну економічно, то на перший погляд втрачають усі. Ми підраховуємо Російські збитки і чекаємо, коли порожній холодильник призведе до вибуху системи від перегріву. Україна теж зазнає збитків, але ми вважаємо втрати і фінансова сторона питання на цьому тлі не особливо хвилює. Європейські та американські компанії теж на санкціях і навіть частковому бойкоті нафти не йдуть в плюс.

Секунду, хлопці. Так не буває, щоб втрачали все, правда? Мені здається, що найбільший вигодоодержувач цієї війни - Китай. Відрізана від маси необхідних імпортних поставок Росія все сильніше залежить від Пекіна. І по експорту теж.

В принципі, якби Китай захотів сьогодні захопити (повернути?) весь Сибір - досить було б просто перенести прикордонні стовпи і поставити Москву перед фактом. Путін би і не пікнув.

відео дня

Так що, виступаючи публічно за мир і переговори, Піднебесна не поспішає тиснути на Кремль, зовсім ні. Кожен день послаблює Росію, посилює залежність і знецінює активи. Ще трохи і Китай буде купувати акції Газпрому, Роснефти та інших Русалів за миску рису. Хоча, у Русала буде інший покупець, але ціна не змінюється. Миска рису або миска бобів-яка голодним різниця?

Схоже, недорогі росіяни, ваш беззмінний вождь втратив країну. Попереду розпродаж. Найсмішніше, що на тлі Вашого розвалу і скупці активів за безцінь, Україна збережеться.

читайте такожУкраїна робить з Росією те, чого не може імпотентне НАТОНавіть стане сильнішою, як нація і держава. Зі своїм Днем Перемоги, загартована в боях з окупантами. І відновить зруйновану вашою агресією інфраструктуру. Відбудує дороги та мости, залізничне сполучення та аеропорти. Ще й не на свої гроші. Ну і хто Країна 404?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти