"Рюрик! Нас обдурили! Гітлер!": про що бурмотів пацієнт Путін

11 лютого 2024, 19:13
Потім хворий упав без сил, знепритомнів і більше не реагував на запитання лікаря.
Путін
Путін під час інтерв'ю / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Справжній текст відомої бесіди.

- Володимире, навіщо ви напали на Україну?

- Зараз я швидко поясню. Усе почалося з Рюрика і Леніна. Рюрик створив Росію, а Ленін - Україну. Потім поляки змусили Гітлера на себе напасти. А австрійці навіщось ополячили росіян. Про це Богдан Хмельницький мені написав. Дмитре, принеси, листи!

відео дня

Взагалі Богдан сватався до Катерини 2 і все вже було на мазі, але Хрущов навіщось відібрав у неї Крим і віддав Україні. Вона образилася і поскаржилася Сталіну, а Сталін - мені. Синку, каже, виручай, там же російські люди. Ну я й допоміг.

Далі нас із Ярославом Мудрим (ми з ним обидва мудрі, але довірливі) американці обдурили, надули просто. Розширили НАТО на Схід. Загалом довелося до хана Батия звертатися за підтримкою. Ну і до Бісмарка заодно. Він підтримав: головне, каже, потенціал.

А потім я послав батька Володі Зеленського на фронт, за язиком. Він самого Гітлера зловив і синові віддав, як живу іграшку. А Володя з Гітлером подружився і той його нацизму навчив. Я йому кажу, Володя, ну як же так?

Путін почав нервувати, плутати слова, поступово перейшов на нескладне бурмотіння. З рота в нього пішла піна. Можна було розрізнити тільки окремі вигуки: Надули, обдурили! Водили за ніс! Це не ми почали! Це ви підірвали! Україна! Україна! Рюрик! Петро! Катерина! Ленін! Сталін! Я! Я! Я!

Потім хворий впав без сил, знепритомнів і більше не реагував на запитання лікаря.

Джерело

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) - російський соціолог, один із найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної та політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агентство "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го до 2005-го року Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним із підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман у 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова Російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор численних публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він докладно розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русскій мір".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти