Скумбрія Зеленської і виття на болотах

30 грудня 2021, 14:30
Наш нещасний народ так довго сидів на ланцюгу, що виття вивергається без приводу і без.
Олена Зеленська
Олена Зеленська / Фото Апостроф

Це виття в інетах з приводу того, що дружина Зеленського там не знає, скільки коштує скумбрія - ще один приклад безжалісності нашого напівнавіженого суспільства.

Ось прямо живуть тут такі всі жодного разу в житті не помилялися, хоча у кожного навіть не по колоді в оці стирчить, а по цілому лісі колод. Адже Зеленська не хотіла влади, і видно, як її ця роль обтяжує.

читайте такожЗеленська осоромилася в прямому ефірі, сказавши, що скумбрія коштує 8 гривень за кілограмЇї по-людськи б пошкодувати. Але в нашому суспільстві немає жалю. Заклюють за будь-який крок. Навіть якщо ти його не зробив. Все життя [сварять] (неценз.) один одного на кухнях через всякої дрібниці, кричать один на одного як недоумкуваті, а як отримали інтернет, то тепер можна теж саме робити в соцмережах.

Ось і вся суть цього виття. Вити будуть завжди. Тому крім виття тут нічого не залишилося. Так виє собака на прив'язі, яку не спускають з ланцюга під час тічки.

Наш нещасний народ так довго сидів на ланцюгу, що виття вивергається з приводу і без. Це нещастя можна, звичайно, обійняти і пошкодувати. Але воно тобі ще й плюне в обличчя за доброту.

Синдром Проні Прокопівни, яка занадто довго не знала ласки. Нічого більше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти