Вистава для дурного росіянина: навіщо Путін лякав усіх нападом НАТО

13 травня 2022, 15:33
Ніхто Росії не погрожував. Весь цей спектакль із загрозою НАТО був для внутрішнього вжитку. Для того, щоб прикрити злодійство і продовжувати свою владу.
Путін, НАТО
Путін зробив все для того, щоб НАТО впритул підійшло до російських кордонів / Reuters

На сімдесят восьмий день війни стало вже зовсім очевидно, що Фінляндія і Швеція ось-ось вступлять до НАТО.

Тільки ледачий не поглумився в цьому зв'язку над стратегічним генієм Путіна. Ось вже, воістину, подбав про національну безпеку Росії від душі.

Одним рухом збільшити спільний кордон з НАТО на 1271,8 км (по суші) + 54 км (по морю) - це блискучий результат на ниві багаторічного зміцнення обороноздатності Росії.

відео дня

І це не все! Шведський Готланд дає НАТО таку позицію в Балтиці, що весь російський Балтійський Флот (який і раніше-то потрібен був лише для парадів) тепер можна просто списати, а Кронштадт забудувати елітними будинками з видом на море.

В результаті цієї блискучої комбінації сукупний ВВП НАТО збільшується приблизно на 800 млрд. дол. (530 Шведських + 270 фінських). Тобто НАТО додала собі приблизно половину російської економіки.

Тепер треба якось реагувати, а? Треба якось зміцнювати свій північний фланг... Хіба ні? У мене є прекрасна ідея: зняти частини з фронту на Донбасі і відправити в Карелію і під Виборг. Я думаю солдати під Ізюмом з ентузіазмом сприймуть цю ідею.

Ні, ну а як інакше? А що як нападуть на "Расеюшку" злі чухонци, як почнуть своїми ножами різати мирних росіян... Тут вже хочеш не хочеш, а треба захищатися!

Як бути? Становище - гірше за Губернаторське! Ну дивіться самі: Путін стільки років розповідав про злу НАТУ, що вона спить і бачить відібрати у Росії її багатства, а росіян - поневолити, і що цій НАТЕ треба обов'язково протистояти і нарощувати війська на кордоні з нею, інакше всім хана! І ось коли ця НАТА наблизилася до Росії по самі не можу (100 км від Пітера) взагалі ніяк не прореагувати? І не перекинути туди війська?

Це, знаєте, "якась ганьба", як говорив Швондер. Тобто ти вже місяць як всім дірку в голові просвердлив, що воюєш не з Україною, а з НАТО, а коли ця НАТА встала прямо по твоїх кордонах - ніяк не реагуєш?

Це як розуміти? Значить це не небезпечно? Значить можна, щоб НАТО стояла біля кордону, а з російського боку - нічого? То чого ти тоді стільки років всім голову морочив? Бився в падучої, війну затіяв, стільки горя всім приніс, а виявляється можна і так? Не звертати уваги?

читайте такожІстерика Росії: чи здатний Путін розв'язати відкриту війну з НАТОЗначить НАТО Росії не загрожує? Ау, товаришу Головнокомандувач! Ти розумієш, чим це загрожує? Ну ж бо негайно знімай частини з-під Сєвєродонецька і миттю їх в Петрозаводськ. Не можешь? Тоді всі резерви туди негайно! Якщо вони, звичайно, є... Інакше тебе ж засміють!

Стільки років талдичить про наближення НАТО на схід, розповідати всім страшилку про підлітковий час, а коли все це сталося в реальності-ніяк не прореагувати?

Тут вже у найвірнішого твого прихильника виникнуть питання. І на ці питання ти не зможеш відповісти. Ну, якщо тільки раптом тобі не спаде на думку ідея говорити, нарешті, правду. Ну це навряд чи. Та й не вмієш ти вже це робити. Розучився, за стільки років брехні...

Я, звичайно, ще той військовий стратег. Але зі своїм дилетантським розумом, я вам ось що скажу: ще я мрію, щоб Лукашенко напав на Україну. Зараз уздовж свого північного кордону українці змушені тримати війська. І якщо Лука нападе, їм, нарешті, буде чим зайнятися.

Думаю з білорусами вони розберуться досить швидко (якщо взагалі білоруси не перейдуть на бік ЗСУ) і за підтримки всього білоруського народу об'єднана українсько-білоруська армія увійде до Мінська і повісить Луку на бензоколонці. Догори дриґом.

І ось тут для Путіна почнеться справжній кошмар: ЗСУ встане вздовж усього білорусько-російського кордону. 1200 км!

Зараз українсько-білоруський кордон не набагато менший. І раз цим військом можна захистити цей кордон-то чому не можна той? Дещо, так сказати, просунути її на схід... Трохи, всього лише на ширину Білорусі.

читайте такожУкраїна повинна публічно принизити ПутінаАле у Путіна тут же виникає проблема, якої не було: чим захистити кордон з Білоруссю? Або нічим? Так і залишити стояти частини ЗСУ на початку Старої Смоленської Дороги? І нічим її не прикрити? Чисто цікавлюся. І що там, до речі, з підлітковим часом, а що? Там по прямій до Москви - 500 км. хочеш-не хочеш, а треба частини з фронту знімати і направляти до Смоленська...

Ніхто Росії не погрожував. І в Кремлі це прекрасно знають. Весь цей спектакль із загрозою НАТО був для внутрішнього вживання. Для того, щоб прикрити злодійство, вести наступ на демократію, продовжувати нескінченно свою владу.

І в рамках цієї вистави задумувався і "похід на Київ". У режимі легкої прогулянки. З парадною формою в ранці. Але щось пішло не так. Людству набрид це фігляр. Набридло дивитися і слухати його нескінченну брехню і фанфаронство.

Ми повинні розчавити кремлівську фашистську гадину! Наше діло праве. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти