СРСР прокинувся і плюнув нинішнім правителям Росії в обличчя

20 вересня 2022, 08:20
Стався атомний вибух в головах дорогих росіян: той СРСР, який Путін так дбайливо намагався реанімувати, раптом вийшов з-під контролю.
Алла Пугачова
Алла Пугачова краще за Путіна знає свій народ, переконаний Альфред Кох / Instagram

Відзначилася Алла Пугачова. Вона звернулася до Мін'юсту з проханням зарахувати її до іноагентів. Текст всі читали і немає потреби його тут аналізувати. Все досить чітко і ясно викладено.

Але тут я хотів би відзначити одну важливу обставину. Алла Пугачова - це, мабуть, єдиний, що залишився в живих, носій образу "хорошого СРСР".

Міф, яким 20 років путінський агітпроп годував свою паству - це міф про "загублений рай", про щасливу країну добрих і чесних людей, які жили нехай небагато, але дружно і в якій вони були по-справжньому щасливі. Цю країну поважали навіть її вороги, а друзі - просто обожнювали.

відео дня

І ось заради відродження цієї утопії, розгорнутої в минуле, Путін і затіяв всі свої перетворення і навіть війну. Заради цього знімалися нескінченні рімейки старих радянських фільмів, заради цього вигадувалася країна, в якій не було дефіциту, зате було м'ясо, заради цього мовчали про те, що ця "велика" країна не могла себе елементарно прогодувати.

І одним з живих і, мабуть, головних символів цієї країни була Алла Пугачова. Живий класик радянської естради, останній народний артист СРСР, велика співачка, яка створила неповторну інтонацію "Іронії долі" і взагалі - "Жінка, яка співає".

І ось стався атомний вибух в головах дорогих росіян: той СРСР, який Путін так дбайливо намагався реанімувати в їх головах, який він сам роздув до неприродних масштабів, цей гомункул з пробірок Ернста і Добродєєва, раптом вийшов з-під контролю і вустами свого головного персонажа заявив, що:

1. Вона хоче бути "іноагентом моєї улюбленої країни".

2. Наші хлопці гинуть "за ілюзорні цілі".

Те, що нова Росія проти Путіна - тут немає сумнівів. Але тепер проти нього і СРСР! СРСР Брежнєва і кращого в світі морозива, радянської піонерії і освоєння БАМу, Штірліца і кіноепопеї "визволення".

Навіть якби зараз Андропов встав з труни і кинувся захищати Путіна, то навіть він не врятував би свого невдалого підполковника після ляпаса, якого йому відважила Пугачова.

Алла Борисівна людина надзвичайного смаку та інтуїції. Її хіти завоювали серця більшості людей в СРСР. Можна навіть сказати, що вони деякою мірою сформували тих людей, яких ми називаємо російським народом. І якщо вона виступила з такою заявою, отже, вона щось побачила в настроях своєї публіки, чого ми ще поки не бачимо.

Її чоловіка, Максима Галкіна, внесли до списку іноагентів. І вона врізала по мордасу всім цим хитромудрим вождям, які думають, що вони керують громадською думкою. Ну, що, Мін'юст! Слабо Пугачову в іноагенти записати? Давайте ж, не бздіть. Сказали "А", кажіть і "Б".

А головне, хто вписує ж! Це ж теж треба знати! Іноагентами в Мін'юсті відає Олег Свириденко. Це чудовий персонаж! До Мін'юсту він працював заступником голови Верховного Суду РФ і очолював колегію з економічних спорів. По-старому це називалося: голова арбітражного суду РФ.

Так от, його не обрали на новий термін його ж колеги і відправили у відставку зі звинуваченнями в корупції. Про це відкрито писали два роки тому, коли він з тріском провалив вибори.

І це в путінській Росії! Це в лебедівському суді! Можете собі уявити рівень хабарництва цього персонажа, що навіть у його колег урвався терпець. І це не дивлячись на те, що його кандидатуру рекомендувала адміністрація президента РФ і він пройшов всі її кадрові фільтри.

На цього дядечка гори компромату. Він весь ходить під десятком статей КК. І ось його поставили на "іноагентів". Зрозуміло чому: крок вліво - крок вправо... Він же лякається власної тіні. Він кладе в штани від будь-якого дзвінка. Тепер хто не звернися до нього від полковника ФСБ або вище - він схоплюється і бере під козирок.

Тому він спочатку записує людину в іноагенти, а потім думає: чи треба було це робити. Ось навіщо Галкіна записав? Ось в якому місці засвербіло? Як то кажуть: не буди лихо, поки воно тихо...

Розбудив. СРСР прокинувся і плюнув нинішнім правителям Росії в харю. Б'юся об заклад: Пугачова краще за Путіна знає свій народ. І якщо вона відкрито встала проти Путіна, отже, з цим народом щось сталося.

Я особисто так думаю. І цей її виступ - знак того, що перемога близька. І це буде наша перемога. Тому, що наша справа правильна, ворог буде розбитий і перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти