Сталева фіга для Путіна: чому Заходу не можна допустити перемоги Росії

22 травня 2022, 06:29
Україні необхідна перемога в цій війні, а не виграш. Тільки перемога дозволить укласти мирний договір на умовах України та її західних союзників.
Володимир Путін
Якщо Володимир Путін вийде переможцем з війни в Україні, загроза для світу нікуди не подінеться/ Фото УНІАН

Геополітичні інтереси США, України і Великобританії - збігаються. Тому ніяких переговорів за бажанням Путіна і його консервів в ЄС - Макрона, Шольца і Драгі - не буде.

Відмити бункерного люцифера і зберігати йому морду обличчя, укладаючи Мінськ III, ніхто не має наміру. Замість замороженого конфлікту Путін і його адепти отримають від українського народу, ЗСУ і президента Зеленського - заморожену сталеву фігу і кулак під ніс.

У липні почнеться контрнаступ і в цій війні ми переможемо, а не виграємо. Що означає: виженемо окупантів з нашої землі, включаючи Крим і Донбас, і відновимо територіальну цілісність нашої держави в міжнародних кордонах 1991 року. Переговори будуть після перемоги і на умовах України та її основних партнерів - США і Великобританії. Міжнародне співтовариство не має права вказувати Україні в якому місці ми повинні зупинити війну і заморозити конфлікт.

відео дня

Україні доля більше не надасть другого подібного шансу, коли весь світ вдалося об'єднати проти агресора Путіна. Ворог залишився один і без союзників. Пекельні санкції руйнують його економіку і ЗСУ вже знищили 30% його армії.

Путін зобов'язаний постати, як військовий злочинець, перед спецтрибуналом разом з його бандою і отримати заслужене покарання.

Захід ніколи до кінця не розуміє Росії. Залишити РФ у форматі її нинішнього державного Імперського устрою і управління - це екзистенціальна загроза всьому людству. У Росії зараз сильно розвинені відцентрові сили в національних федеральних округах. Вони просто бояться і не можуть почати визвольні рухи. Ось вам майбутні суверенні національні республіки.

читайте такожУкраїна зобов'язана зупинити шабаш ПутінаРосіяни сьогодні не мають свого національного федерального округу. Тому російською народною республікою буде Москва і все, що до Уральського хребта. Крім Татарстану. Досвід у них є великий як це робити. В Україні навіть "ДНР" і "ЛНР" створили. Світ коли-небудь чув про існування Луганського чи Донецького народу чи нації? Ні, а їх народні республіки є. Примудрилися створити. Російський народ є, а у нього немає навіть федерального округу. Так що російським пора подбати про свою суверенну Народну Республіку-РНР зі столицею в Москві.

Друзям Путіна у старій Європі слід раз і назавжди усвідомити кілька принципових моментів:

Перший. Росія при нинішньому державному устрої ніколи не дозволить зберегти існуючий світопорядок і архітектуру гарантій безпеки. Світ завжди буде або на порозі війни, або у війні. І в перманентному хаосі. Без хаосу в світі Росія нежиттєздатна.

Другий. Ідентичність росіян спирається на імперський великодержавний шовінізм. Це скріпний отрута, який тече по судинах кордонів федеральних округів і він завжди буде наркотиком і рушійною силою воєн і завоювань чужих земель з метою примноження своїх територій. Росіяни Великі, тільки коли їх території неосяжні і процес нових територіальних завоювань не зупиняється. Перманентна війна, яка Україною не обмежиться, якщо в РФ все залишити після перемоги як є. Після Путіна буде такий же Мутін, якому система режиму і народ не дозволять бути іншим.

Після України Варвари підуть на захід, в Європу. Необхідно зруйнувати умови, в яких формується імперська шовіністична ідентичність. Зруйнувати нинішню форму державності РФ.

Третій. Перемога необхідна Україні в цій війні, а не виграш. Тільки перемога дозволить укласти мирний договір на умовах України та її західних союзників і партнерів. Знадобиться тимчасовий перехідний уряд, який виконає всі статті, пункти і підпункти мирової угоди під невсипущим контролем спеціально створеної міжнародної комісії або ради.

читайте такожЧому Путін набагато страшніше Гітлера, а росіяни-гірше гітлерівцівЗвичайно, спочатку слід провести демілітаризацію і денукліацію (ядерне роззброєння РФ). Словом, прецеденти в історії вже були. Німеччина після 1945 року.

Тільки така Росія не зможе вести війни, погрожувати і воювати з сусідами і стане мирною творчою країною, зайнятою своїм розвитком і підвищенням стандартів життя. Тільки таким шляхом можна врятувати від Росії людство, і Росію від самої себе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти