Дивна витівка у Міністерстві оборони

12 листопада 2021, 19:20
Уперше Міноборони опублікувало інформацію про високомотивований добровольчий підрозділ, з якого дуже багатьом в армії треба брати приклад.
Резніков
Дивна витівка Міноборони б'є по репутації Олексія Резнікова / УНІАН

Дивна витівка в Міністерстві оборони, яка б'є по репутації нового міністра Олексія Рєзнікова.

Міноборони розмістило дуже важливий пост - про воїнів-добровольців 1-ї штурмової роти Правого сектора, яких знає вся наша армія, і якими пишаються і поважають всі ті, хто цікавиться реальною війною на Донбасі.

Уперше Міноборони опублікувало інформацію про цей високомотивований і професійний добровольчий підрозділ, з якого дуже багатьом в армії треба брати приклад.

відео дня

Я написав коментар під постом, подякував Міноборони за публікацію - це перша в історії публікація МО про добровольчий загін "Да Вінчі", адже всі бійці роти отримали цього року давно заслужений статус учасників бойових дій, і давно вимагають офіційного визнання як підрозділ.

Сама міністр Мінветеранів Лапутіна приїжджала офіційно на базу і вручила УБД добровольцям, спасибі їй велике за це, бо все вже офіційно. Я розцінив публікацію МО як цілком логічний крок до визнання заслуг і статусу всієї роти Народного Героя "Да Вінчі".

Але буквально за 5 хвилин після мого коментаря... Міноборони видалило свою публікацію! Зрозуміло, є скріни, багато людей це побачили.

читайте такожКозир для Росії: чому Ярош додасть проблем ЗеленськомуЯ розумію, що якісь розумні і правильні люди вирішили зробити правильну справу на благо нашої країни і опублікували фото. Спасибі їм велике. Але потім цим хорошим людям зателефонували якісь чи то повні ідіоти, чи то любителі Путіна, і наказали публікацію видалити. Прошу тих співробітників МО, хто знає, що сталося, повідомити мені неофіційно, що сталося.

Я сподіваюся, що міністр оборони Олексій Резніков не допустить такої ганьби і удару по репутації ввіреного йому міністерства, і публікація про добровольців Правого сектора буде негайно відновлена. І цей випадок просто залишиться непорозумінням, і ми пам'ятатимемо тільки про хороше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти