Тільки мужності і героїзму недостатньо

22 червня 2022, 19:52
Ми повинні нав'язувати свій порядок денний, перехоплювати ініціативу, перестати бути веденими, а стати ведучими на полі бою.
українські військові, ЗСУ
Касьянов про головне завдання ЗСУ/ Генштаб ЗСУ, Reuters

Якщо не станеться диво, ворог, в кінці-кінців, продавить нашу оборону на Донбасі, і витіснить ЗСУ за межі Луганської та Донецької областей. Потім перегрупується, перекине сили на запорізький або харківський напрямки, і почне там методично переорювати наші позиції, метр за метром просуватися вперед, не рахуючись з втратами. Нехитра російська тактика завалювання противника м'ясом і снарядами - "баби народять".

читайте такожЧи здатний Лукашенко встромити ніж у спину Путіну і не пустити армію Білорусі на війну з УкраїноюНам потрібне диво. Ми не зрівняємося з ворогом у кількості танків, гармат, літаків, навіть якщо західні союзники дадуть нам все, що ми просимо, - просто тому, що це все треба доставити, треба навчити людей цим користуватися, а це не швидко. Нам потрібно диво у вигляді нової тактики, майстерних, сміливих полководницьких рішень. Ми не повинні йти на поводу у противника, підставляючи свої війська під удари його артилерії і танкові атаки. Ми повинні нав'язувати свій порядок денний, перехоплювати ініціативу, перестати бути веденими, а стати ведучими на полі бою.

Якщо на вас напав ведмідь, нерозумно битися з ним кулаками проти важких, пазуристих лап. Треба бути швидким і хитрим, заманювати звіра в згубну пастку, засліплювати піском, бити ззаду. Треба бути розумнішими.

відео дня

Наше головне завдання не утримання територій за всяку ціну, а знищення армії орків і руйнування імперії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти