Трамп від народження злетів з котушок

2 серпня 2024, 09:33
934
"Злетів з котушок". Екс-спікер Палати представників США заявила про сумніви лікарів у психічному здоров'ї Трампа.
Трамп
Дональд Трамп / УНІАН

Дональд Трамп, який після виходу з передвиборчих перегонів Джо Байдена став найстарішим кандидатом у президенти в історії США, - людина "неврівноважена" і навіть "злетіла з котушок". Такі визначення з боку колишньої спікерки Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі можна було б вважати випадами в бік політичного опонента. Але з'ясовується, що фахівці з психіатрії висловлювали сумніви щодо душевного здоров'я Трампа ще під час його перебування президентом США.

Таке твердження міститься в автобіографії Пелосі "Мистецтво влади. Моя історія як першої жінки в Америці - спікера Палати представників" (The Art of Power: My Story as America's First Woman Speaker of the House), яка вийде наступного тижня. The Guardian ознайомилася з текстом книжки, авторка якої очолювала нижню палату американського парламенту в 2007-2011 рр. і в 2019-2023 рр.

відео дня

У квітні 2019 р. Пелосі була присутня на похороні відомого психіатра Давида Гембурга (завідував кафедрою психіатрії в Стенфорді, був президентом благодійного фонду "Корпорація Карнегі"). Там, як вона пише, ціла низка "лікарів та інших фахівців із психічного здоров'я" висловили їй "глибоке занепокоєння тим, що [з Трампом] щось серйозно не так".

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти