У Путіна намалювався серйозний конкурент

15 січня 2024, 06:54
8147
Росії явно подобається, що нею самочинно рулить параноїк, одержимий війною і лузанням життя, як насіння.
У Путіна намалювався серйозний конкурент
Володимир Путін / Колаж: Главред, фото: УНІАН

У Путіна намалювався серйозний конкурент. Згідно з повісткою Давоського форуму - очікується пришестя загадкової, але смертоносної пандемії "Х", здатної укокошити в "20 разів більше людей, ніж Ковід". Вже і ВООЗ попередив, що "так, все серйозно". Якщо по частині організації масових вбивств і замору населення Путін довгий час був "перший, після Ковіду", то "Х" може пересунути кремлівського маніяка на третє місце. Це суттєво знизить рейтинг Путіна.

Росії явно подобається, що нею самочинно рулить параноїк, одержимий війною і лузанням життів, як насіння. Народець тащиться від блатної крутизни свого вождя. Всі розуміють, що всякий там "нацизм" і "історія" - балаканина для відводу очей. Чиста бутафорія. А справжня причина війни - вічна потреба Росії грабувати і вбивати сусідів. Але Путін не тільки грабіжник і смертоносець. Він, як ніхто, здатний забезпечити і в самій Росії срач і розруху. Цей фактор множить на десять народну любов до нього, бо створює росіянам комфортне середовище проживання. А ось нова вбивча пандемія може і людей вбити більше, ніж Путін, і країну засвинячити сильніше, ніж він. Щоб не втратити народного обожнювання, Путіну належить довести своїм людям, що він набагато страшніший, ніж будь-які пандемії.

відео дня

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти