Російська пропаганда має локальне свято

21 жовтня 2023, 06:10
1615
Про ці протверезні факти Скабеєва і Соловйов не розкажуть у прайм-тайм.
САУ 2С35 "Коаліція"
САУ 2С35 "Коаліція" / Колаж Главред, фото Вікіпедія, pixabay

"Держкорпорація "Ростех" заявила про те, що було завершено держвипробування 152-мм САУ 2С35 "Коаліція".

Тут слід згадати про те, що дана САУ, яку розробляли і проект неодноразово переглядали з 2006 року, до військ почала надходити з 2015-го, тобто до завершення держвипробувань. І за цей період, з 2015 року, війська Росії отримали 12 САК "Коаліція-СВ". Тобто 2 батареї чи дивізіон... За 8 років.

Звичайно, російській пропаганді варто було б поставити питання, чому проблемна і дуже кострубата САУ, з вкрай прискіпливою до снарядів гарматою 2А88, раптом, раптово, завершила держвипробування прямо зараз.

відео дня

Але, куди цікавіше й інше питання – де її виготовлятимуть. Адже за останні кілька років навіть виробництво САУ Мста-С скотилося до банального зняття з консервації, ремонту та модернізації по колу, у кількості до дивізіону на рік.

Але про ці протверезні факти Скабеєва і Соловйов не розкажуть у прайм-тайм. А так, так, "наддержава" завдає удару у відповідь!

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти