Участь США у переговорах щодо Донбасу: чому це добра новина

12 грудня 2021, 09:39
Після розмови Зеленського з Байденом з‘явилася інформація про новий майданчик перемовин з Росією, в якому візьмуть участь і США.
Участь США у переговорах щодо Донбасу: чому це добра новина
Позиції України і США щодо Донбасу на перемовинах не відрізнятимуться / УНІАН

Сім років тому Росія вторглася в Україну, щоб захопити Донбас. Зараз погрожує ще більшим вторгненням, щоб Україна забрала його назад.

В 2014-му році я писав, що Росія не потягне Донбас: він знекровлюватиме її фіанансово, наводнюватиме відмороженими "ополченцями", яким однаково, кого вбивати, руйнуватиме зсередини.

читайте такожПеремовини з "ЛДНР" і статус Росії: Україна поставила Москві жорстку умову щодо ДонбасуТак і сталось. Росія відчула це на власній шкірі, збагнула, наскільки перфектна ця зброя, і тепер намагається впарити Донбас нам назад, ще й на власних умовах.

відео дня

Після розмови Зеленського з Байденом з‘явилася інформація про новий майданчик перемовин з Росією, в якому візьмуть участь і США. Очевидно, що давно було потрібно оновити формат, позаяк ані мінський, ні нормандський не працюють. Це хороша новина. І я хочу вірити, що новий формат буде не таким млявим, як існуючі.

читайте такожЗеленський назвав умову проведення референдуму з питання Донбасу і КримуТак, США не воюватимуть за Україну. Але й зміцнювати Росію своєю бездіяльністю вони не будуть. Тому прогнозую, що наші позиції по Донбасу на перемовинах не відрізнятимуться. Навіщо позбавляти ворога того, що його повільно вбиває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти