Удар по Криму: як здувся головний козир Кремля - ядерний шантаж

10 серпня 2022, 17:29
Еліті Росії зрозуміло, що "Акела схибив". отже пора зливати в унітаз.
Крим-це Україна
Вчорашні події в Криму стали приголомшливим ударом по кремлівській хунті / Фото УНІАН

Рубрика "Шеф, здається мені ми обгидлися" або "Бобик здох"

Вчорашній удар по Криму і відсутність виразної реакції орків на нього схожий Армагеддон:

Військові наслідки

відео дня

1. Знищено аеродром, з якого відбувалося бомбардування півдня нашої країни з літаками і пілотами. Пілот - це товар штучний. Його по оголошеннях в сортирах не набереш. Мінімум 5 років потрібно готувати.

2. Судячи з усього, це була промо-кампанія ракети українського виробництва "Грім-2", що є неприємним сюрпризом для орків і їхніх лобістів у Вашингтоні, які відчайдушно гальмували поставки американських ракет.

Політичні наслідки:

1. Відсутність реакції на удари по території Криму, які орки вважають "своїм" і обіцяли застосувати ядерну зброю (або іншу страшну звичайну зброю) для його захисту, говорить про те, що здувся головний козир Кремля - ядерний шантаж.

2. Лобісти Кремля в США і ЄС втратили головний козир, щоб виправдати гальмування поставок зброї в Україну. "Третьої світової" як вони лякали всіх на Заході в результаті звільнення території України не буде.

3. Прихильники Кремля в світі або ті, хто ховалися за нейтральністю (Китай, Індія і т.д.) зрозуміли, що клієнт спікся. Підтримувати його собі дорожче. Швидше за все будуть ще активніше згортати співпрацю. Не здивуюся, якщо різко побільшає охочих нам допомагати, щоб самим не залишитися в політичній ізоляції через потопаючий Титанік.

4. Загрози підірвати ЗАЄС теж стають більше блефом, ніж реальністю. Це теж ядерний шантаж. По-перше, судячи з того, що говорять фахівці, це майже неможливо зробити. По-друге, той, хто буде віддавати наказ, буде пам'ятати про Крим і відсутність реальної реакції на удар по ньому. Знайдуть і можуть зробити дуже багато неприємних речей з ним. Хоча, я не виключаю, що вибухи таки будуть, але як в Чорнобилі не вийде.

5. Сенсу в "референдумах" немає ніякого тепер. Вони можуть провести його хоч завтра. Далі що? Приєднувати до Росії? А сенс, якщо це не захищає від атак нашої армії?

Внутрішня політика Росії

1. Еліті Росії зрозуміло, що "Акела промахнувся". Значить, пора зливати в унітаз.

2. Це жахливий удар по моральному стану армії орків. Пропагандисти можуть двадцять разів розповідати, що нічого в Криму не було, але вони то знають, що було. І навряд чи їм сподобалася реакція на це.

3. Ватникам все важче пояснювати очевидні провали. І вони почнуть задавати питання і підозрювати в зраді керівництво країни, що є дуже добре. Довіра до Путіна - це все, на чому тримається його влада і взагалі владна конструкція Росії.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти