Удари по РФ неочікувані для Кремля і чемоданного фюрерка

21 серпня 2023, 09:10
У Міноборони Великої Британії називають ці удари стратегічно важливими і неочікуваними для Кремля і чемоданного фюрерка.
Удари по РФ неочікувані для Кремля і чемоданного фюрерка
Війна в Україні / КолажГлавред, фото 3-тя окрема штурмова бригада

Розвідка Великої Британії похвалила українських колег, звісно, не напряму, а натяком, як це робиться у спецслужб. Зате точно вказують, які саме пострадянські апарати, за їх думкою, атакують Москву та російські аеродроми.

Збільшення ударів по території недоімперії пов’язана як раз з активністю ГУР, яке або організовує, або курує такі акції.

У Міноборони Великої Британії називають ці удари стратегічно важливими і неочікуваними для Кремля і чемоданного фюрерка. Так, серйозного впливу на воєнні можливості агресора таки удари поки не мають. Зате по імперській пихатості б’ють влучно.

відео дня

Тому що вони наочно демонструють, що ППО недоімперії — показушне. Вона не здатна перехопити достатньо прості за конструкцією дрони. А що ж тоді казати про справжню НАТІвську продукцію?

Британська розвідка констатує, що ці атаки здійснюють психологічний вплив на росіян та тиснуть на керівництво повітряно-космічних сил агресора, яке не може впоратися із повітряною активністю українців:

"Удари глибоко всередині Росії мають стратегічне значення, тому що президент Путін майже напевно вторгся в Україну, вважаючи, що це не вплине прямо на росіян. Керівництво Повітряно-космічних сил Росії (ПКС), швидше за все, перебуває під сильним тиском з метою покращення протиповітряної оборони над західною частиною Росії. В останні місяці збільшився спектр загроз, що глибоко проникають усередину Росії. Безпілотні літальні апарати регулярно завдають ударів по Москві", — йдеться у повідомленні британської розвідки.

Хто такий Олександр Кочетков

Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти