Згасаючий спалах Росії: чому перемога України неминуча

6 травня 2022, 09:16
Війна в Україні показала, що Росія не здатна формулювати порядком альтернативу і осмислену інфраструктуру майбутнього в інтересах сучасної людини.
Згасаючий спалах Росії: чому перемога України неминуча
"Русский мир" не пропонує нічого прогресивного - тільки ностальгію і бідність / t.me/andriyshTime

Поразка Росії у війні з Україною зумовлена не тільки військово-політичними причинами, а й соціопсихологічними.

Реально, що з'являється після російського танка або ракети? Новий дитячий садок або лікарня? Рясне матеріальне вливання? Підвищення пенсій або зарплата? Нові робочі місця?

Та ні. Після "русского мира" з'являється пам'ятник бабці з прапором Радянського Союзу, як у Маріуполі напередодні фестивалю "победобесия".

відео дня

Після "русского мира" - вбивства мирного населення, спалення підручників української мови та історії, вивезення зерна, фільтраційні табори, пам'ятники Леніна. Хаос регресу.

"Русский мир" не має привабливого ціннісно-матеріального проекту в собі. Він нічого не пропонує кращого, прогресивного, гідного. Тільки ретроградну ностальгію і масштабування бідності за допомогою грубої сили. Це порожній фантом, ерзац-продукт і відрижка минулого.

Українсько-російська війна показала, що Росія не здатна формулювати порядком якісну альтернативу і осмислену інфраструктуру майбутнього, гідну інтересам сучасної мобільної людини.

читайте такожПеремога України у війні стає все більш імовірною: чому заметушилася РосіяВесь сенс цієї консервативної згасаючої спалаху - затягнути в жебрацьке минуле якомога більшу частину російськомовного простору для "рівняння" в низькому стандарті життя і мінімізації революційних ексцесів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти