Україна і світ ризикують повторити помилки Другої світової війни

6 квітня 2022, 10:42
Колективний Захід сподівається, що або Україна зупинить Путіна, або Путін задовольниться Україною.
Переговори з Путіним легітимують звірства російської армії на території України
Як у 1939-му світ намагався вести переговори з Гітлером, так зараз намагаються переговорами зупинити Путіна / neveragain.media

Ніяких переговорів із покидьками, ґвалтівниками і вбивцями бути не може.

У 1938-му році багато хто в Європі намагався умиротворити Гітлера. У 1939-му були ті, хто сподівався, що він зупиниться на Польщі. На початку 1940-го навіть у Британії були такі, хто закликав до миру з нацистами на будь-яких умовах. До кінця 1940-го вже ніхто не збирався розмовляти з Гітлером.

Сьогодні колективний Захід знаходиться у 1939-му, сподіваючись, що або Україна зупинить Путіна, або Путін задовольниться Україною. Нам постачають мізерну кількість зброї. Нуль артилерійських систем, нуль танків, нуль бронемашин, нуль літаків, нуль сучасних зенітних систем. Дітей в Україні західного фронту проти фашизму XXI століття.

відео дня

читайте такожУ Росії влада затріщала по швах: як війна в Україні запустила руйнування режиму Путіна

З Путіним розмовляють, легітимуючи тим самим звірства російської армії на території України. З Путіним розмовляють і наші переговірники. І це найгірше. Переговори з ворогом підривають віру в перемогу.

Ми боремося і готові битися до кінця. Єдине, що нам треба – міцний тил; чітка і безкомпромісна державна політика, що виключає будь-які переговори зі звіром, крім переговорів про капітуляцію.

Наша мета може бути тільки одна – звільнення всієї України, включаючи анексований Крим. Не "вихід на лінію розмежування", а вихід на державний кордон України з Росією.

читайте такожВійна в Україні ненадовго, російська армія протримається ще два-три місяці - Юрій Касьянов

Всякі "компроміси" з мерзотниками дорого коштують. А ми вже заплатили чимало... Тільки безкомпромісна перемога може згуртувати націю на остаточний розгром ворога. Тільки так ми можемо досягти миру.

Юрій Касьянов, волонтер, блогер, генеральний директор компанії A.Drones, військовослужбовець ЗСУ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти