У Харкові ніхто росіян з квітами зустрічати не буде

21 січня 2022, 22:20
Окупувати величезне місто, яке ворожо до тебе ставиться - дуже дорого коштує. Дуже невигідно і економічно, і політично.
У Харкові ніхто росіян з квітами зустрічати не буде
Зеленський допускає захоплення Росією Харкова / Скриншот ТСН

В Харкові не було достатньої підтримки росіян ще з 2014 року. Ми всі бачили, як щось починалось купкою заїзжих московитів і місцевих колаборантів - так і закінчилось. Щоб ви розуміли, зараз це величезний мегаполіс, який всі ці воєнні роки дуже великими темпами розбудовувався. У нас новобудов додалося стільки, скільки їх не додалося в більшості міст України. Попит і досі на нові квартири величезний (це я знаю від забудовників). Кількість мешканців виросла суттєво - і з окупованих територій, і навіть самих росіян з сусідніх російських регіонів (так, нажаль), які, виходить, жити в Росії не хочуть. Їм в українському Харкові краще. Багато хто двічі втікати від війни не витримає, і якийсь відсоток приєднається до супротиву.

читайте такожЗахоплення Харкова Росією та сценарій від Зеленського: на Банковій пояснили заяву президентаНіхто росіян тут з квітами зустрічати не буде, окрім совків. Саме тут достатньо населення, яке було і знаходиться зараз на фронті. Саме тут населення, яке знає про російську "любов" більше, ніж в більш віддалених від Росії регіонах.

Окупувати величезне місто, яке ворожо до тебе ставиться (не всією кількістю, але ж я навела обгрунтування) - дуже дорого коштує. Дуже невигідно і економічно, і політично.

відео дня

Нещодавно американці сказали: вторгненням буде вважатися перетин кордону бодай одним військовослужбовцем РФ. І якщо кількість новоприбулих на Донбас довести не просто, то перетин кордону з Харковом - тут усе як на долоні. Хай спробують, перетнуть, і побачимо, хто довше протримається. РФ з її окупацією мільйонника (!!!), чи ми з союзниками.

читайте такожЗагроза захоплення Харкова: Терехов порадив росіянам "не роззявляти рот"В Харкові всі ці роки є "реклама" донецького аеропорту з питанням: "ви хочете так само?" Щось в такому роді.

Ніхто в своєму розумі тут такого не хоче.

А ще, вибачте за припущення - в них навчання з, як вони її називають, "Беларуссией". Таким "сміливим" воякам, як росіянам, звичніше кинути на першу лінію саме білорусів, щоб отримати можливість сказати "це не ми. Це білоруси".

Нажаль. І тоді це буде не Харків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти