Угорський історичний парадокс

21 січня 2023, 09:12
Всі країни, сусіди Угорщини із задоволенням поділили між собою споконвічні угорські землі, але зараз ворогом є чомусь Україна.
Віктор Орбан
Віктор Орбан / скрін

Два рази в недавній історії Європи царська Росія в 1848 і сталінський Радянський Союз в 1956 році заливали кров'ю, жорстоко розчавлювали незалежність і гідність гордої Угорщини, а зараз "орбанівська" Угорщина, що входить в зону контролю Кремля, є покірною слугою путінської Росії, готова виконати найбруднішу роботу в Європі – бути ворогом України, країни-жертви агресії Росії. При цьому, за Тріанонським договором, Україна єдина країна, яка не відрізала від Угорщини, що програла Першу світову війну, шматок землі на свою користь.

Всі країни, сусіди Угорщини із задоволенням поділили між собою споконвічні угорські землі, але зараз ворогом є чомусь Україна, а не ті країни, сусіди, які успішно поділили половину Угорщини між собою.

відео дня

Звичайно, встати на бік злочинця, агресора-Росії легше і зручніше, ніж захищати його жертву - Україну від нападу. У Орбана це називається захистом національних інтересів Угорщини.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти